Szerintetek én már el is felejthetem hogy bárhová is felvesznek?
Na 100000 és egy keresett szakmát ad, 2 hét az egész. meg kb 1 hónap mire megkapod a jogsid.
"Tudsz olyat mondani plane most amikor teli van munkanelkuliekkel az orszag"
Láttam már sok ilyen embert mint te, pont ugyan ez a kifogásgyártás menne, akkor is ha nem lenne semmiféle koronavírus mizéria. Csak most ez egy jó ürügy, amivel takarózni lehet...
Soha a büdös életben nem segített senki anyagilag, egyedül is képes vagyok magam eltartani, felnőtt ember vagyok.
A gyakorin eltöltött időt inkább fordíthatnád állás keresésre is, de az nem megy, csak a hiszti.
Erre senki nem kíváncsi!!! Felnőtt ember vagy, old meg a problémáid úgy ahogy én és mindenki teszi. Senki nem fog eltartani, csak segélyen élhetsz havi 30.000ft ért ha így folytatod ez a sors vár rád.
Annyi idős vagyok mint te.
Van munkám, bár csak az érettségim számít, mert nem szakmában dolgozok. Egy szakmát elvégeztem nappali munkarendben, egyet munkaügyi központon keresztül, egyet pedig magamtól estin elkezdtem de sajnos azt nem fejeztem be, de ez csak az én hibám.
Sehova nem adtak pénzt a szüleim tanulásra, és nem protezsálással jutottam munkához.
Szóval "a hiba az ön készülékében van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!