Szerintetek én már el is felejthetem hogy bárhová is felvesznek?
Nem értem az összefüggést.
Van egy csomó kortársad, akinek csak érettségije van, vagy még az se, csak 8 elemi, vagy 8 elemi meg szakma de pályaelhagyók, akiknek mindnek van munkája. Én is 27 vagyok, érettségivel, ugyan van szakmám de rohadtul nem értek hozzá, szóval nem abban dolgozok még is van munkám.
Tehát a kérdésre a válasz: nem. Miért kéne elfelejtened hogy felvegyenek bárhova?
"miért van csak érettsegim? A kormány miatt"
Igen, az ilyen szemléletű emberektől mindenhol szabadulnak. Ez a tipikus lumpenproli hozzáállása, aki a saját hülyeségéért másokat hibáztat. Ezerféle szakképzés van jelenleg is, bárki jelentkezhet és még állami támogatással is be lehet kerülni a legtöbbre. Az, hogy te lusta vagy és hülye, nem mások hibája, csak a sajátod.
Az hogy itt tartasz csak is rajtad múlott. Nekem nagyon gyakran kaja sem jutott, mert nem volt miből venni..., de mégis mérnök lettem és most pedig egyedülállóként építkezek.
Én a szüleidet sajnálom a legjobban, mert még mindig kénytelenek eltartani és zsebpénzt adni a 28 éves gyereküknek.
Úgyhogy, ha akarsz valamit az életedbe kapd össze magad!
Menj el nemzetközi sofőrnek furgonra, 18-20 ft/km és havi 20-25000 km-et menni is fogsz. Abból lesz pénzed és megcsinálhatod a C jogsit, ami kb 800000 Ft. Mehetsz ezután nemzetközibe min 7,5 T autóval, amivel kb ugyanazt a pénzt megkersed mint furgonnal, csak fele annyi munkával. 2 év után meg megcsinálod a E kat-ot és csapathatsz nyergessel kb nettó 500-600 ért.
Ha ezt soknak találod mint munkát, akkor biztonsági őrnek havi 150-ért mindig keresenk embert, de ahhoz akarni kellene dolgozni is.
33F
Jaj, nemrég írt már ki kérdést ugyanezzel kapcsolatban a kérdező. Akkor is a kormány volt a hibás :D
Akkor is leírták neki, hogy végezhetett volna OKJ-t. (nem mintha azzal sokra menne :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!