Szerintetek én már el is felejthetem hogy bárhová is felvesznek?
Itt fogsz találni:
Valószínűleg az önéletrajzod sem túl jó, ezt is át kellene szerkeszteni, bár a semmiből elég nehéz...
munkaügyi központok indítanak felnőttképzést.
Egy operátor 200.000ft fölött keres a Boschnál, szaktudás nélkül. Miért nem tanultál addig, amíg lehetett? Mert lusta voltál és most 28 évesen legalább van mire/kire fogni ha nem találsz állást. Olyan nincs, hogy nem vizsgázhatsz le, ez baromság! Sőt, szerintem nincs is korhoz kötve.
Késő bánat, előbb kellett volna gondolkodni, és akkor nem lenne az egész világ hibás!!!
"korábban meg 21 éves korig lehetett tanulni aztán meg 25 mindey nem iŕom le végig"
Fura, mert én 2 éve mikor jártam esti iskolába (ami egyébként nappalis gimnázium elsősorban) akkor simán 40+os osztálytársaim is voltak több is.
nekem kicsit több van, mint egy érettségi, de részben én sem tanultam tovább, mert állandóan változtatnak dolgokon, képzések szűnnek meg, nem vennék fel diákhitelt stb.
De a kérdés az, mihez értesz, miben vagy jó, milyen skilljeid vannak stb. Informatikát tanultam, dolgoztam irodában, be is hívnak ilyen állásokra.
Pl az okj-s végzettségemhez köthető szakmában vagyok pár év tapasztalattal, jó angoltudással és olyan helyekre is behívnak.
Szóval, csak meg kell nézni mid van, miben vagy jó stb.
Még mindíg nem tudjuk hol élsz, milyen munkáid voltak azelőtt.
Linkelgetés helyett inkább az allashidetéseket böngészd és mindenki jobban jár.
25 ös vagyok.
most igen, hosszadalmassabb. Van ahonnan 6 hónap múlva jeleztek vissza, de több olyan is, amire 3 hónapja várok hívást, vagy le sem tojnak/elutasítanak.
Viszont jó a fizikumod, az enyém nem, nem tudok ilyen munkát végezni. Sok hely van, ahová kell a fizikum, szóval nem reménytelen. Csak most ez ilyen időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!