Magyarországon miért nem fizetik meg a dolgozokat?
" A tudast meg jelenleg vagy megfizetik vagy nem de egy munkaltato sem fizet tobb szazezret egy alkalmazottnak."
Megy a kifogáskeresés, de valójában meg se próbáltál még tanulni csak hisztizel. Ha nem lennél lusta, kiderült volna, hogy csak a tudást fizetik meg.
Mészárost meg hagyjuk.
Az számít, hogy az adott szakmában menyire vagy jó. Ha olyan vagy mint a többség akkor kevesebbet kapsz. De ha tudsz valami pluszt amit legtöbben nem
tudnak az adott területen, akkor nyílván többet fogsz keresni. Mészáros/ Tiborcit meg enged el.
"Megy a kifogáskeresés, de valójában meg se próbáltál még tanulni csak hisztizel. Ha nem lennél lusta, kiderült volna, hogy csak a tudást fizetik meg."
Én megpróbáltam tanulni, keményen iskola mellett. Reggel hétkor elmentem a munkába, és este fél 9-kor estem haza az iskolából. De sajna kiderült hogy ahhoz is hülye vagyok. Na ilyenkor mi van? Mehetek a sóhivatalba? :D
@11:11
Két szakmai bizonyítványom van, elvileg mindkettőt jól megfizetik ha ért hozzá az ember. A bibi az hogy rohadtul nem értek egyikhez sem.
Azt, hogy mennyit ér a fizetésed reklamáld a kormányzatnál.
A 310-ról 360/370es sáv közé zuhanó Forint végett a jövő évi szlovák minimálbér már 40 ezer Ft-al többet ér mint a magyar!
De az se mindegy, hogy mondjuk egy 200 ezres fizetés 670 eurót ér vagy csak 540-et.
Végülis az a pár év béremelkedés amit sikerült kiharcolni a munkavállalóknak így lett semmissé.
Hát igen, ez az én nagy balszerencsém. :)
Okos se vagyok, meg kellőképpen gátlástalan sem ahhoz, hogy abból jól megéljek.
Mert az elvtársakból lettek a tőkések, akik úgy gondolták továbbra is ők fogják megmondani mennyit ér az ember.
Na meg azért mert nincs szociális háló itthon, így lehet pofátlankodni a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!