Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem fizetik meg a dolgozokat?

Figyelt kérdés
Olyan kevés legtöbb helyen a fizetés hogy sporolni nem lehet hát még lakást venni. Én 27 éves vagyok 20 éves korom óta dolgozok meg fejlesztem magam és mégse érek el havi netto 400 ezret ami Pesten nem egy eget rengető összeg de mégse keresek annyit. A fizetésem 250 ezer ft korul van evekkel ezelott meg 180-200-at kaptam. Na most ha nem koltottem volna el akkor is kb 14 milliom lenne amibol egy panel nem telik ki. Es nem is a keves fizuval vannak problémák hanem a munkahelyi légkörrel a stressz az hogy egyes helyeken az alkalmazottal ugy beszelnek mint a kutyaval es meg sorolhatnam. Hogyan lehet az ember a mai vilagban olyan gazdag hogy azert legywn egy haz egy auto meg tudjon menni mondjuk evente egyszer nagyobb nyaralasra.
2020. dec. 25. 00:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
#19 akkor legyél másnak a csicskása, legyél Mészáros Lőrinc 2. i tart vissza? Ha, hogy te "jobb ember vagy" bla bla bla...
2020. dec. 25. 10:47
 22/33 anonim ***** válasza:
71%

" A tudast meg jelenleg vagy megfizetik vagy nem de egy munkaltato sem fizet tobb szazezret egy alkalmazottnak."

Megy a kifogáskeresés, de valójában meg se próbáltál még tanulni csak hisztizel. Ha nem lennél lusta, kiderült volna, hogy csak a tudást fizetik meg.

Mészárost meg hagyjuk.

2020. dec. 25. 10:56
 23/33 anonim ***** válasza:
62%

Az számít, hogy az adott szakmában menyire vagy jó. Ha olyan vagy mint a többség akkor kevesebbet kapsz. De ha tudsz valami pluszt amit legtöbben nem

tudnak az adott területen, akkor nyílván többet fogsz keresni. Mészáros/ Tiborcit meg enged el.

2020. dec. 25. 11:04
 24/33 anonim ***** válasza:
65%

"Megy a kifogáskeresés, de valójában meg se próbáltál még tanulni csak hisztizel. Ha nem lennél lusta, kiderült volna, hogy csak a tudást fizetik meg."

Én megpróbáltam tanulni, keményen iskola mellett. Reggel hétkor elmentem a munkába, és este fél 9-kor estem haza az iskolából. De sajna kiderült hogy ahhoz is hülye vagyok. Na ilyenkor mi van? Mehetek a sóhivatalba? :D

2020. dec. 25. 11:08
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
24: akkor is lehet szakmát tanulni. Gázszerelés, burkolás, szobafestés, műkörmözés ezer lehetőség van, ahol nem kell atomfizikusnak lenni, de mégis tisztességesen megfizetik.
2020. dec. 25. 11:11
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

@11:11

Két szakmai bizonyítványom van, elvileg mindkettőt jól megfizetik ha ért hozzá az ember. A bibi az hogy rohadtul nem értek egyikhez sem.

2020. dec. 25. 11:13
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mennyit ér a fizetésed reklamáld a kormányzatnál.

A 310-ról 360/370es sáv közé zuhanó Forint végett a jövő évi szlovák minimálbér már 40 ezer Ft-al többet ér mint a magyar!

De az se mindegy, hogy mondjuk egy 200 ezres fizetés 670 eurót ér vagy csak 540-et.

Végülis az a pár év béremelkedés amit sikerült kiharcolni a munkavállalóknak így lett semmissé.

2020. dec. 25. 11:14
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
26: ahogy írtam, a tudást fizetik meg. Nem az iskolában melegedést.
2020. dec. 25. 11:20
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, ez az én nagy balszerencsém. :)

Okos se vagyok, meg kellőképpen gátlástalan sem ahhoz, hogy abból jól megéljek.

2020. dec. 25. 11:22
 30/33 anonim válasza:
66%

Mert az elvtársakból lettek a tőkések, akik úgy gondolták továbbra is ők fogják megmondani mennyit ér az ember.

Na meg azért mert nincs szociális háló itthon, így lehet pofátlankodni a piacon.

2020. dec. 25. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!