Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem van frissdiplom...

Mennyi esélyem van frissdiplomás közigazgatás-szervezőként egy komoly céghez bekerülnöm?

Figyelt kérdés
Jövő nyáron végzek majd az NKEn, de nem füllik fogam a közigazgatáshoz. Voltam gyakorlaton több helyen is, de a munka unalmas, az emberek lepukkantak, a fizetés gyenge, a presztízs is a 0hoz közelít. És szerintem sokkal menőbb dolog egy nagy multinál dolgozni, ott fontos embernek lenni. Amikor mondtam, hogy közigazgatás szervezőnek tanulok, akkor sokan csak legyintettek, vagy furcsán nézték, a lányoknak se jön be annyira egy ott végzett pasi. Szóval inkább dolgoznék valami komoly presztízsű helyen, több pénzért, minthogy a közigazgatásban rohadjak. Pénzügy, marketing, kockázatelemzés, szinte bármi érdekelne, szívesen csinálnám. Angolbol erős középfokom van, amit ha támogat a munkahely pénzzel akkor felfejleszteném felsőfokra.

2020. dec. 2. 19:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

30: ez mindig relatív. Láttam itt már 300 ezret "nagyon jól keresőként előadó raktárvezető helyettest is.

Amúgy persze, van ilyen. Csak a többség nem.

2021. febr. 3. 23:29
 32/33 anonim ***** válasza:
55%

De hogy ne csak negatív válaszokat kapj: Meglepő módon a diplomántúl adatbázisa szerint a 2 éve ezen a szakon végzettek 55.13%-a a versenyszférában dolgozik, tehát több, mint a felük.

Próbáld felvenni valahogy velük a kapcsolatot (facebook, linkedin, stb.), hátha tudnak adni tanácsot.

Szóval lehet mégsincs minden veszve.

2021. febr. 4. 10:58
 33/33 anonim ***** válasza:

31

én 450-700ig terjedő sávokra gondoltam.

2021. febr. 4. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!