Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért evidens a minimálbér...

Miért evidens a minimálbér emelése évről évre?

Figyelt kérdés

Olvasom indulnak a Liga és az állam közti kemény tárgyalások a 21-es minimálbér-emelésről. Idén a gazdasági visszaesés miatt nagyon kemény tárgyalások lesznek, az előirányzott 10% az esélytelen, jó ha 8% lesz.

De engem nem is ez érdekel, hanem az hogy miért evidens az hogy egyáltalán VAN emelés?

Hogy ez ilyen alap elvárás legyen hogy emelnek? És ha nem emelnek?

Bár én nem minimálos vagyok, de én évek óta nem kaptam semmi emelést. Most én akkor kevesebb vagyok még a minimálosnál még annyit se érek? Mert én is verhetem az asztalt hogy emelést akarok aztán majd kivágnak mint a macskát szarni.

2020. nov. 20. 17:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy 20 év múlva annyi lehessen a minimálbér, mint amennyinek a jelenben kéne lennie.
2020. nov. 20. 19:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2020. nov. 20. 19:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd utoléri a béredet a minimálbér, aztán nem lesz min siránkozni, mert emelni fogják neked is minden évben.
2020. nov. 20. 20:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Az megvan ugye ha magasabb a minimalber akkor az emberek tobbsege többet keres. Ha tobbet keres tobbet kolt. Ha tobbet kolt tobb az allam bevetele.

Persze esz nelkul nem lehet minimalbert emelni, de az iratlan szabalyok betartasaval pozitiv hatasa van az orszag gazdasagara.

2020. nov. 23. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!