Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért evidens a minimálbér...

Miért evidens a minimálbér emelése évről évre?

Figyelt kérdés

Olvasom indulnak a Liga és az állam közti kemény tárgyalások a 21-es minimálbér-emelésről. Idén a gazdasági visszaesés miatt nagyon kemény tárgyalások lesznek, az előirányzott 10% az esélytelen, jó ha 8% lesz.

De engem nem is ez érdekel, hanem az hogy miért evidens az hogy egyáltalán VAN emelés?

Hogy ez ilyen alap elvárás legyen hogy emelnek? És ha nem emelnek?

Bár én nem minimálos vagyok, de én évek óta nem kaptam semmi emelést. Most én akkor kevesebb vagyok még a minimálosnál még annyit se érek? Mert én is verhetem az asztalt hogy emelést akarok aztán majd kivágnak mint a macskát szarni.

2020. nov. 20. 17:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Ha 10+ év múlva is ott leszel fixen, én is hülye lennék emelni a főnököd helyében."

És ezt ő honnan tudja?

2020. nov. 20. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Miért tetted fel pontosan ugyanazt a kérdést százötvenedszer? Ez konkrétan mentális betegség szintje már.
2020. nov. 20. 18:44
 13/24 A kérdező kommentje:

"Ez konkrétan mentális betegség szintje már."

Mentális betegek se csak a mesékben vannak ám.

Tudod még van olyan ország is, amit egy mentális beteg miniszterelnök irányít. Arra van úgy Németországtól délre és Ausztriától keletre. Tán jártál már ott?

Na hát ha egy miniszterelnöknek szabad annak lennie csak tán nekem is szabad

2020. nov. 20. 18:47
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
örülök neked, vannak akik a minimálbérből próbálnak gyereket nevelni
2020. nov. 20. 18:49
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Jah, bocsi, nem ismertelek fel először, alapítványiskolás.
2020. nov. 20. 18:50
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
jaj már megint ez az idióta?
2020. nov. 20. 18:51
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy esküszöm, jó munkaerő lehet a kérdező. A munkahelyen meghúzza magát, megcsinálja amit kell, még legalább +10 évvel tervez, nem szól vissza a főnöknek, otthon az interneten pedig kiadja a gőzt a röhejes diplomás fizetésével kapcsolatban.

Ez mindenkinek win. Főnök lennék, én is ilyen alacsony önbecsülésű embereket vennék fel.

2020. nov. 20. 18:55
 18/24 A kérdező kommentje:

"Ez mindenkinek win"

hát ha ismernéd a főnök családi hátterét és bizonyos addiktív viszonyait (khm.. szeret mindent ami A-val kezdődik...) akkor azért hidd el nem lennél a főnök.

De ha mégis az lennél, készülj fel arra hogy élő ember nincs akivel 1 mondatot válthatsz mert mindenki úgy kerül mint a leprást. Még a saját családod is.

így is kell a főnök?

2020. nov. 20. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a személyéről/addikcióiról állapotáról beszéltem, hanem a munkaerőről, akit maga köré gyűjtött.
2020. nov. 20. 19:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Munkaügyis= Alapítványi iskolás.

Ahhoz képest hogy egy alkesz ez a fönök egész jól müködteti az alapítványi iskolát a bérköltségek alacsony tartása elismerésre méltó emelett a munkaerő is hűséges

2020. nov. 20. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!