Közgazdász diplomával bruttó 690 ezer forintos fizetés jónak mondható?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:57
31/39 A kérdező kommentje:
Soft skilleim pl nagyon rosszak, annak is örülhetek hogy ide felvettek a szociális fóbiás fejemmel. Ide is úgy raktak be protekcióval
Engem gyerekként bántottak az osztálytársaim és emiatt a társadalmi hierarchia legtetejére kell jutnom, hogy jobb legyek náluk
Szóval a rossz gyerekkoromat muszáj megbosszulnom a világnak. De nem sikerült. Semmivel sem lettem jobb az átlagnál. Egy kudarc vagyok. A volt osztálytársaim többre vitték nálam
2020. nov. 16. 21:17
32/39 anonim válasza:
Akkor nem tudom, mire akarsz többet keresni, mikor ennyit se érdemelsz meg.
33/39 anonim válasza:
Hogy tud egy férfi ennyit nyafogni?
35/39 anonim válasza:
Troll. Egyrészt az hogy ki mire viszi nem az első munkahelynél fejeződik be. Másrészt aki "autista", szociális fóbiás, az nem valószínű, hogy épp közgazdásznak megy, ami jellemzően tele van extrovertált emberekkel, az még kevésbé valószínű, hogy az állítólag rossz kommunikációja ellenére egyből olyan helyre veszik fel, ahová amúgy 3 év tapasztalat kellene, aztán bőven átlag feletti pályakezdő bérrel rinyál, hogy keveset keres.
36/39 anonim válasza:
Utolsó látja jól. A kérdező túl sokat árult el és lebukott.
A kérdést lehetne jelenteni törlésre.
37/39 anonim válasza:
Szerintem viszonylag kezdőként, 2-3-4 éves tapasztalattal ez egy nagyon nagyon jó fizetés.
38/39 anonim válasza:
Egy autista is meg tudja tanulni az illemet. Egy autista nem feltetlen paraszt, de kerdezonk az.
39/39 anonim válasza:
Troll kerdezonknek szakemberre van szuksege.
Talan ha kijarta a 8.-ikat, de tuti most ott tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!