Közgazdász diplomával bruttó 690 ezer forintos fizetés jónak mondható?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:57
11/39 A kérdező kommentje:
Közgázos diplomával ennél többet is illene megkeresni? Kevésnek érzem.
De én úgy látom ez a szakma nem fizet jól. IT-s csávó diploma nélkül többet kap
2020. nov. 16. 17:27
12/39 anonim válasza:
10-es: USA multi BP.
Nálunk ennél többet kap egy :
Senior Marketinges
Senior supply chaines
Senior finance analyst
Könyelésen, beszerzésen dolgozó seniorabb arcok stb. stb. stb. stb.
13/39 A kérdező kommentje:
Állami szervnèl dolgozok
2020. nov. 16. 17:43
14/39 anonim válasza:
Ez esetben pedig hány éve vagy ott, milyen pozíció, hányan vannak alattad stb
15/39 anonim válasza:
#14 ezeket valamiért nem akarja elárulni mert szerinte lényegtelen, így az egész kérdés is értelmetlen
16/39 anonim válasza:
#12 Ezek már senior pozik, egy pályakezdő pénzügyes vagy nemz.gazdos megkereshet kb 300-350-et egy multinál? Vagy ez túl sok?
17/39 A kérdező kommentje:
kezdőként
vagyis 3 év szakmai tapasztalat volt az elvárás, hogy felvegyenek
2020. nov. 16. 18:35
18/39 anonim válasza:
Én IT-s vagyok (Java fejlesztő), infó BSc diplomám van, és ennél kevesebbet keresek. Emellett van amúgy gazdasági MSc végzettségem is, de soha nem dolgoztam közgazdászként.
19/39 anonim válasza:
18 vagyok. Félreolvastam, valójában valamivel többet keresek ennél, de nem sokkal, és van jópár év tapasztalatom. Kezdő IT-s kb. bruttó 500-at keres, van ahol ennél többet, de azok nem igazán kezdők, mert egyetem alatt már legalább 1 évet gyakornokoskodtak.
20/39 anonim válasza:
Több e mint az infosoké? hát nem tudom, nekem sima érettségim van, idén kezdtem el dolgozni és egy 50-70k-val kevesebbet keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!