Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Voltatok már anyagi mélyponton?

Voltatok már anyagi mélyponton?

Figyelt kérdés

Amikor hiába dolgoztatok mégis hónapról hónapra éltetek mert kevés volt a fizetés és nem tudtatok váltani.

Vagy fizetni kellett valamilyen hitelt és féltetek váltani mert mi van ha nem találtok új munkát stb.

Jelenleg ilyen helyzetben vagyok.

Természetesen örülök, hogy van munkám, ne értsetek félre. Főleg ebben a helyzetben kell örülni neki.

Kíváncsi vagyok ki hogy lábalt ki a mélypontból mert én most nagyon kilátástalannak érzem a helyzetemet.

Ha valaki kíváncsi bővebben annak szívesen mesélek üzenetben.

2020. nov. 13. 12:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 10 éve, mikor teljesen váratlanul elvesztettem a munkahelyemet és fél évbe telt mire találtam újat. Nem is akármilyet, informatikai cégnél, ami addig életem álma volt. Azóta talán még spórolósabb lettem, mint előtte voltam, bár akkor se szórtam a pénzt felesleges dolgokra.
2020. nov. 27. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!