Home office költség kompenzáció?
Feltűnt, hogy az otthoni munkavégzés látható mértékben megnöveli a havi kiadásokat.
Több áram, gáz, víz fogy, többet költünk élelmiszerre, és olyan tételekre is mint pl a wc papír.
Miközben a munkáltatónál ezek a költségek nyilván kevesebbek.
Volna értelme ezt a különbözetet kompenzálni...
Arról nem is beszélve, hogy az otthoni munkaállomások kialakítása is költség, és a legtöbb dolgozó nem rendelkezett ilyennel ezelőt.
13
havi 1200 Ft-al többet fizetek, de ezt megpróbálni behajtani a cégen nem lenne pofám...
De kis mimoza vagy.
A fizudat van pofad felvenni? 🤣🤣
Hidd el, ha forditva lenne a módi es otthonrol szoktatnanak vissza az irodaba, a munkaltato siman atharitana ezt az 1200 Ft/fo osszeget a melosra.
Mennyivel nőhet a rezsi ? 6000 Ft ?
Munkába járás ideje: 1 óra legyen naponta
22 alkalom tehát 272 forintos órabér.
Én beküldénem dolgozni ezeket a rezsizos bohocokat menjenek csak óránként 272 forintért . :)
Talán az lesz, ha kap támogatást akkor több embert felvesznek a szolgáltató cégek.
Így nő a gazdaság, hogy xy többet szeretne neki jobb legyen, kitermeli a GDP növekedést.
Az utazás szervezésben is sok ember dolgozik.
Amennyiben külföldről vásárol vki terméket azzal kitetté is teheti a gazdaságot.
Aki ismeri a piaci reseket és akkora kapcsolati tőkéje van, hogy már magától dolgozik és az profitál. Esőben, szélben is...
A kérdéssel érintettek szerintem többségben egyáltalán nem szorulnak rá csak a jövőben azzal, hogy változás történt ez irányban is fontos, hogy figyelembe vegyék őket.
Én ezt nem értem, nekem csökkentek a kiadások:
ad 1: nem kell bérlet, benzin - pipa
ad 2: főzök, sokkal olcsóbb -pipa
ad 3: nem megyek céges büfébe ezt-azt venni, mert már elzsibbadt a lábam és mozogni kell-pipa
ad 4: új ruhát nem vettem most, mert minek, van azért elég-pipa
ad 5: fodrászhoz stb. helyekre nem megyek, amíg ennyire tré a helyzet -pipa
ad 6: laptopon dolgozom, mivel kibír 4 órát is töltés nélkül, kb. másfél óra alatt feltöltődik, ezért 2-3 órát van töltőn egy nap, így az áramot se fogyassza túlzottan ( 4 ezer körül van-2 főre a villanyszámla, minden energiatakarékos, semmilyen plusz költség nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!