Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home office költség kompenzáció?

Home office költség kompenzáció?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy az otthoni munkavégzés látható mértékben megnöveli a havi kiadásokat.

Több áram, gáz, víz fogy, többet költünk élelmiszerre, és olyan tételekre is mint pl a wc papír.

Miközben a munkáltatónál ezek a költségek nyilván kevesebbek.

Volna értelme ezt a különbözetet kompenzálni...

Arról nem is beszélve, hogy az otthoni munkaállomások kialakítása is költség, és a legtöbb dolgozó nem rendelkezett ilyennel ezelőt.

2020. nov. 11. 10:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
34%

13

havi 1200 Ft-al többet fizetek, de ezt megpróbálni behajtani a cégen nem lenne pofám...

De kis mimoza vagy.

A fizudat van pofad felvenni? 🤣🤣

Hidd el, ha forditva lenne a módi es otthonrol szoktatnanak vissza az irodaba, a munkaltato siman atharitana ezt az 1200 Ft/fo osszeget a melosra.

2020. nov. 12. 01:19
 32/39 anonim ***** válasza:
32%

Mennyivel nőhet a rezsi ? 6000 Ft ?

Munkába járás ideje: 1 óra legyen naponta

22 alkalom tehát 272 forintos órabér.

Én beküldénem dolgozni ezeket a rezsizos bohocokat menjenek csak óránként 272 forintért . :)

2020. nov. 12. 07:40
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
#31: Nem, nem hárítanák át. Pl. az elektromos robogóm aksiját az irodában töltöttem, és nem szólt érte senki (még meg is kérdeztem). Plusz az az 1200 Ft a nettó fizetésem nagyjából 0,15%-a, nem túl jelentős. Ne a saját munkahelyedből indulj ki. :)
2020. nov. 12. 08:40
 34/39 anonim ***** válasza:
87%
Remélem úgy jársz mint a munkatársam! Ő is ilyen élhetetlen kapzsi volt. A főnök meg ezt mondta neki: jó, akkor holnaptól tőled megvonjuk a home office-t és jöhetsz be dolgozni. 23 ember otthonról dolgozik, ő meg egyedül van az irodában 😂 Meg is érdemli
2020. nov. 12. 08:49
 35/39 anonim ***** válasza:

Talán az lesz, ha kap támogatást akkor több embert felvesznek a szolgáltató cégek.

Így nő a gazdaság, hogy xy többet szeretne neki jobb legyen, kitermeli a GDP növekedést.

2020. nov. 12. 09:53
 36/39 anonim ***** válasza:

Az utazás szervezésben is sok ember dolgozik.

Amennyiben külföldről vásárol vki terméket azzal kitetté is teheti a gazdaságot.

Aki ismeri a piaci reseket és akkora kapcsolati tőkéje van, hogy már magától dolgozik és az profitál. Esőben, szélben is...

A kérdéssel érintettek szerintem többségben egyáltalán nem szorulnak rá csak a jövőben azzal, hogy változás történt ez irányban is fontos, hogy figyelembe vegyék őket.

2020. nov. 12. 10:24
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem, nekem csökkentek a kiadások:

ad 1: nem kell bérlet, benzin - pipa

ad 2: főzök, sokkal olcsóbb -pipa

ad 3: nem megyek céges büfébe ezt-azt venni, mert már elzsibbadt a lábam és mozogni kell-pipa

ad 4: új ruhát nem vettem most, mert minek, van azért elég-pipa

ad 5: fodrászhoz stb. helyekre nem megyek, amíg ennyire tré a helyzet -pipa

ad 6: laptopon dolgozom, mivel kibír 4 órát is töltés nélkül, kb. másfél óra alatt feltöltődik, ezért 2-3 órát van töltőn egy nap, így az áramot se fogyassza túlzottan ( 4 ezer körül van-2 főre a villanyszámla, minden energiatakarékos, semmilyen plusz költség nincs).

2020. nov. 12. 16:59
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
37: de otthon kakilsz !!!
2020. nov. 12. 17:21
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
38-as, hát amúgy is inkább otthon szoktam :D, a hideg-meleg víz benne van a közösköltségben és a fűtés is, úgyhogy csak net és villanyszámla, de ezeket amúgy is fizetnénk :D
2020. nov. 12. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!