Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home office költség kompenzáció?

Home office költség kompenzáció?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy az otthoni munkavégzés látható mértékben megnöveli a havi kiadásokat.

Több áram, gáz, víz fogy, többet költünk élelmiszerre, és olyan tételekre is mint pl a wc papír.

Miközben a munkáltatónál ezek a költségek nyilván kevesebbek.

Volna értelme ezt a különbözetet kompenzálni...

Arról nem is beszélve, hogy az otthoni munkaállomások kialakítása is költség, és a legtöbb dolgozó nem rendelkezett ilyennel ezelőt.

2020. nov. 11. 10:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen értelmetlen kompenzálni, hiszen nem kell bejárnod azon meg spórolsz. Teljesen irreális amit elvársz.
2020. nov. 11. 10:09
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem spórolok a bejáráson. A cipőm talpának, vagy a bringa gumijának a kopása nem kifejezhető pénzben.
2020. nov. 11. 10:10
 3/39 anonim ***** válasza:
81%
Akkor így jártál, teljesen irreális amit elvársz. Ha kevésnek tartod a fizetést akkor keresel olyat ami jobban fizet, ha nem találsz akkor meg ennyit ér a tudásod.
2020. nov. 11. 10:11
 4/39 anonim ***** válasza:
92%

Normális munkáltatók kompenzálnak rezsit, általában villanyt, netet. Azt mondjuk nem értem, hogy ételkompenzációt miért várnál. Ha melóban vagy, akkor nem eszel?

Jövőre már kötelező lesz egyébként ho hozzájárulást fizetni.

2020. nov. 11. 10:26
 5/39 A kérdező kommentje:

Az étel elég speciális, mert nekem például volt ingyenes munkahelyi étkeztetés, de azt nem várnám el.

Viszont többet megy a klíma nyáron, többet a fútés télen, többet világítunk, stb..

2020. nov. 11. 10:32
 6/39 anonim ***** válasza:
76%
Volt erre egy törvénytervezet még pár hónapja, de eléggé elhalt az ötlet. Sztem önmagában a home office jár annyi előnnyel, hogy le lehet nyelni ezeket a plusz költségeket. Mindenesetre kérdezz rá, de a legtöbb cég nem fogja tudni ezt biztosítani a jelenlegi helyzetben...
2020. nov. 11. 10:33
 7/39 anonim ***** válasza:
80%
Ezért is írtam, hogy a normális munkáltató fizet ho kompenzációt. Nálunk a villany harmadát és az egész netet fizetik, valamint amortizációt, mivel saját eszközökön dolgozok itthon. Én szerintem ez így korrekt.
2020. nov. 11. 10:34
 8/39 anonim ***** válasza:
84%
Azért vicces hogy sokan csak álmodoznak róla hogy otthon a kényelmes homeofficeból dolgozhasson, más meg plusz pénzt akar még követleni ezért. xD
2020. nov. 11. 10:46
 9/39 anonim ***** válasza:
87%
Nem Balázska nem jár, örülj neki hogy a nettó 120 ágazatit megkapod.
2020. nov. 11. 10:47
 10/39 anonim ***** válasza:
75%
Ez annyira egy mondvacsinált probléma. Kizárt, hogy pusztán az, hogy nem jársz be olyan radikális módon növeli az áram/víz/wc papír fogyasztásod amit nem bír el a kassza. Ha pedig ennyit már megérzel anyagilag, hogy hetente 1 tekercs wc papíral több megy el, ott alapból súlyos gond van.
2020. nov. 11. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!