Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnököm nem adta ide a...

A főnököm nem adta ide a nekem járó bért,átvert.Mit tehetek? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Ma volt fizetés,a főnököm ideadta a béremet,viszont az 30E Ft-tal kevesebb volt,egyszerűsített szerződéssel vagyok felvéve,napi bejelentéssel...amikor megkérdeztem tőle,hogy miért csak ennyi,érdemleges választ nem tudott adni!!!Mit tehetek???
2020. nov. 10. 23:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Munkaügyi bíróság?)
2020. nov. 11. 09:20
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

Gondold meg a bíróságot.

Egyértelmű a szerződésed?

Van egyértelmű, hitelt érdemlő bizonyíték, hogy dolgoztál is? (Nem amit te önállóan beírsz a telefonodba

2020. nov. 11. 09:57
 13/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%

"Mit tehetek?"

Jó eséllyel a legtöbb sajnos az, hogy tanulsz az esetből.

2020. nov. 11. 09:59
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

Munkaügyi bíróság? Ne nevettess már :-)

Hiszen még itt sem írod le a pontos tényállást, - még mindig nem tudjuk, miből "gondolod", hogy kevesebbet kaptál - akkor hogyan tudnád hitelt érdemlően BIZONYÍTANI, hogy Neked van igazad.

"Elmenekült haza" - ja, mert a főnökök olyan félősek, hogy csak úgy elmenekülnek egy dolgozó elől... Aki ráadásul napi bejelentéssel van - ha akarja, azt mondja, hogy kösz, holnap már nem kell jönni.

Azt amúgy tudod, hogy a napi bejelentéssel nem vagy TB biztosított, tehát a TB-t amúgy fizeted magad után?

2020. nov. 11. 10:48
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

6-os vagyok.

Az pedig gond, ha nincs jelenlétid és nem vezettétek napi rendszerességgel.

Jelenlétinek mindig KELL lennie. Különbem, amikor jön a NAV ellenőr, mit mutattok fel neki? Mit mondtok, milyen jogon vagy ott a munkahelyen?

Legyen ez neked tanulság. Legközelebb ragaszkodj a jelenlezihez is. Vezesd és amikor leadod, akkor készíts másolatot vagy vezessetek kettőt. Illetve, a munkáltató aláírása és pecsétje nélkül a jelenléti nem érvényes.

2020. nov. 11. 10:54
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
menj bíroságra szerintem. Megkérded mi a teendő. Max megüondják h nem lehet tenni semmit de nem fognak "megenni"
2020. nov. 11. 11:06
 17/29 anonim ***** válasza:
74%
Persze bíróság, hiszon gondoan felírtál a telefonodba mindent.
2020. nov. 11. 11:06
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

"Jelenlétinek mindig KELL lennie. Különbem, amikor jön a NAV ellenőr, mit mutattok fel neki? Mit mondtok, milyen jogon vagy ott a munkahelyen?"

Mondjuk olyan jogon, hogy elektronikusan le van jelentve a NAV felé, napi bejelentéssel :-) (egyszerűsített foglalkoztatás)

Ott ugyanis le kell adni a munkavállaló adatait is.

2020. nov. 11. 11:16
 19/29 A kérdező kommentje:
Jelenléti ív nincs!És nem én vagyok az 1. ember akit behúzott...
2020. nov. 11. 11:25
 20/29 anonim ***** válasza:
59%
Akkor ez van.
2020. nov. 11. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!