A főnököm nem adta ide a nekem járó bért,átvert.Mit tehetek? BŐVEBBEN LENT!
Figyelt kérdés
Ma volt fizetés,a főnököm ideadta a béremet,viszont az 30E Ft-tal kevesebb volt,egyszerűsített szerződéssel vagyok felvéve,napi bejelentéssel...amikor megkérdeztem tőle,hogy miért csak ennyi,érdemleges választ nem tudott adni!!!Mit tehetek???2020. nov. 10. 23:47
3/29 A kérdező kommentje:
Követeltem a választ,de csak hebegett-habogott:@
2020. nov. 11. 01:17
5/29 anonim válasza:
Na, akkor menjünk vissza az alapokhoz: hogy jött ki az, hogy 30 ezerrel több fizetést kellene kapnod?
Napibérben állapodtatok meg vagy órabérben, stb.
Vagy semmiben csak elkezdtél dolgozni?
6/29 anonim válasza:
Jelenlétit írtatok? Nálad van az a jelenléti?
A napi bejelentésnek nem csak időbeli, de fizetésbeli megkötése is van.
Annyit tudsz tenni, hogy vagy megvárod, míg lesz pénze és követeled rajta, vagy keresel másik munkahelyet.
7/29 A kérdező kommentje:
Órabérben állapodtunk meg,jelenléti ívet én nem írtam alá,csak az egyszerűsített munkaszerződést.Nekem napra pontosan fel van írva a telefonomban,hogy mennyit dolgoztam...)))
2020. nov. 11. 09:03
8/29 anonim válasza:
Hát bocs, de az, hogy Neked fel van írva a telefonodban, az igazából semmit nem jelent. Oda azt ír be az ember, amit akar - az nem bizonyíték erejű.
Amúgy a főnöködnek megmutattad, hogy mennyit dolgoztál, mi van a telefonodban?
Ha igen, mit mondott rá?
9/29 A kérdező kommentje:
Azt,hogy ez egyáltalán nem így van,aztán elmenekült haza...
2020. nov. 11. 09:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!