Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találjak munkát? Vagy...

Hogyan találjak munkát? Vagy ez már reménytelen?

Figyelt kérdés
Van szakképzettségem, viszont itt a környéken akárhány helyre beadtam nem jeleztek vissza. Profession.hu-n keresztül is jelentkeztem az összes állásra amire csak tudtam és semmi válasz sehonnan. Az aldiból kaptam hogy nem velem folytatják, meg az ecofamilyből, de aztán az ecofamilysek 3 naponta hirdették meg újra az állást. Most kamuzzam be hogy van 2 év kereskedelmi tapasztalatom, vagy mit tegyek hogy egyáltalán felhívjanak egy interjúra? Bementem személyesen is leadtam egy boltba az önéletrajzom, onnan se jött válasz. Menjek be mindenhova személyesen és kérdezgessem meg hogy haló, nem vesztek fel légyszi? Én nem is értem, egyik ismerősöm otthagyta a munkahelyét, rá 1 hétre már ment is az új helyre ahova felvették, pedig teljesen más munkakör volt

tegnap 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Ha nincs senki, aki tolná a szekered, akkor ez kizárólag szerencse kérdése.

Én 6 és fél hónapig voltam állástalan, teljes reménytelenségben. Aztán hirtelen két helyre is felvettek volna. A gyorsabb győzött. Soha nem végeztem olyan feladatot, amit kértek, ezért 6 hónap volt a próbaidő hossza is. De megtanultam.

tegnap 04:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ecofamilyit ne bánd, hiába a bájos hiirdetésük meg a válasz e-mailjük, ha igaz, amit hallani róla, nem egy jó hely, azért hirdet gyakran.
tegnap 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Hasonló helyzetben vagyok több mint 6 hónapja. Sokféle képesítésem van: középfokú, felsőfokú, mindenféle szakképesítések, jogsi, nyelvvizsgák stb. Olyan állásokra jelentkezek, ahol maximálisan megfelelek a követelményeknek, és gyakran az előnyként feltüntetett szempontokat is teljesítem. Ennek ellenére mindenhonnan elutasítanak, vagy nem jeleznek vissza, fel még soha nem hívtak.

A helyzet az, hogy egy állásra adott esetben több százan is jelentkeznek, ami eleve lecsökkenti az esélyeket. Lehet, hogy van ideálisabbnak tűnő pályázó. Ezen kívül ha van valakinek ismerőse az adott munkaadónál aki be tudja ajánlani, az szintén sokat számíthat.

tegnap 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!