Szerintetek ez mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
Az egyik szakmám-marketing és reklámúgyintéző. Kaptam egy álláslehetőséget ez áll benne: Álláslehetőséget kínálunk a dinamikusan növekvő marketing és webshop menedzsment szolg. csapatába. Google,Facebook hírdetések felépítése és folyamatos menedzselése, feliratkozó kampányok felépítése és folyamatos menedzselése.
Van egy olyan érzésem , hogy többet tennék bele,mint amennyit profitálnék ebből. Szerintetek megéri belevágni?
tegnap 08:30
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, mifelénk az alapján döntünk egy állásról, hogy milyen a munkaidő, mik a pontos feladatok, mennyit kell utazni, mennyi a fizetés, milyen a bónuszrendszer….
Egy álláshirdetés 2 sora alapján hogy a pîcsában lehetne eldönteni, hogy megéri-e, vagy hogy nem lennél megfelelően kompenzálva a munkádért?
2/4 A kérdező kommentje:
Több hasonló fórumot olvastam ilyesfajta állásokkal kapcsolatban. Nem voltak valami jók a tapasztalatok. A kérdés inkább azokhoz szól,aki valamelyest jártas ebben.
tegnap 10:00
3/4 anonim válasza:
Mivel nem derül ki, hogy milyen bért kapnál, így nem lehet megmondani, hogy megéri-e. Másfelől kérdés, hogy egyáltalán értesz-e hirdetéskezeléshez ezeken a platformokon.
4/4 Senior Séf válasza:
Számomra az derül ki, hogy keresnek valakit, aki lelkesedéssel tömi be a tátongó réseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!