Miért terjesztik sokan hogy Nyugaton nem jobb az életszínvonal mint itthon, fosnak hogy lelép még több ember?
Figyelt kérdés
Éltem kint évekig, tudom miről beszélek.
Itthon önállósodni se tudok, mert egy garzon albérletet se tudok kifizezni, fenntartani.
30 évesen szobát kell bérelnem.
Kint még akkor is tudtam garzont bérelni amikor munkanélküli voltam és csak segélyt kaptam.
2020. nov. 4. 18:04
21/22 anonim válasza:
20. Szakmát is tanulhattál volna. Ezen az oldalon kicsit túl van tolva, de valóban asztalosként, szobafestőként, burkolóként, gáz-, vízszerelőként, stb is jól lehet keresni, ha vállalkozó vagy.
22/22 anonim válasza:
AKkor képezd magad és majd később jobb lesz, egyedül a te hibád, hogy itt tartasz senki más nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!