Miért terjesztik sokan hogy Nyugaton nem jobb az életszínvonal mint itthon, fosnak hogy lelép még több ember?
Éltem kint évekig, tudom miről beszélek.
Itthon önállósodni se tudok, mert egy garzon albérletet se tudok kifizezni, fenntartani.
30 évesen szobát kell bérelnem.
Kint még akkor is tudtam garzont bérelni amikor munkanélküli voltam és csak segélyt kaptam.
8: Rohadt érdekes, hogy egy országgal arébb meg a képességeimmel tudtam bérelni nem igaz? Pedig egyszerű melóm volt,betanított.
Miért, itthon ingyen van a lakás? Max. nagyon szar régiókban olcsó.
Itthon egy vadkapitalista rendszer van.
Ja értem, akkor örülni kell hogy van mit enni, 12es..szánalmas.
Így sose leszünk jóléti ország.
Na úgy látszik telibetaláltam, igen , valóban a dolgozni nem akaró, képzetlen, tanulásra képtelen betanított munkásokat jobban megfizetik MÉG a nyugaton (a korona majd ezt is megváltoztatja).
14: te retardált vagy de komolyan? mi az hogy dolgozni nem akaró betanított munkás?
A betanított munkás nem dolgozik szerinted a munkahelyén?
Ti tényleg ilyen hülyék vagytok?
Szerintetek csak a mérnök dolgozik?
Remélem minél többen lelépnek aztán majd megy a huhogás hogy nincs aki takarítson.
Te is lehettél volna diplomás ember, ha nem hagyod ott az egyetemet és nem kezdesz újra inni.
Ráadásul nem is biztos, hogy dolgozol. Állandóan itt vagy napközben munkaidőben is, amikor a melósok melóznak, nem gyakorikérdésekeznek. És egy csomószor írod, hogy már be vagy bszva.
De nem lettem. De ebben az országban csak a diplomások élhetnek jól meg a feketén fusizó szakmunkások?
Nem röhejes ez kicsit?
Te szúrtad el a saját életedet. Többszörösen is.
Igen, ha hoztál az életben 100 rossz döntést és 0 jót, akkor viseld a következményeit. Ilyen nincs, hogy valaki mindent rosszul csinál az életében, amit csak lehet és annak ellenére jól él.
Ezt értsd meg, hogy ugyanezzel a mentalitással akárhová születsz, Németországba vagy az USA-ba, akkor is egy senki lennél ott és ugyanúgy a neten pampognál. Nem tűnne fel, hogyha Magyarországra születsz, akkor rosszabbak lennének a körülményeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!