Miért van tele ez az oldal olyan trollokkal akik szerint nem jobb Nyugaton az életszínvonal?
Figyelt kérdés
Éltem Grazban, mekis melóból egyedül béreltem garzont lakást, itthon meg 8 nmes albérleti szobában nyomorgok.
Ott megküldtek 14 havi fizetéssel, itthon meg jónak száímt ha a kinti fizetés felét megkapom jó esetben.
2020. okt. 15. 16:26
1/3 anonim válasza:
Csak egy kérdést válaszolj meg.
Miért nem mész vissza?
3/3 anonim válasza:
Én is kérdeznék:
"Miért van tele ez az oldal olyan trollokkal akik szerint jobb Nyugaton az életszínvonal - és minden áldott nap ezzel sírja tele a Gyakorit - ahelyett, hogy melózna? Kedves "bandi a ló" - helyett Balázs.
Nyugodtan menj ki "Nyugatra" és bátran építsd ott a jövődet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!