Akik szerint Nyugaton nem jobb az életszínvonal, azok éltek valaha kint?
Kint gyorséttermi munkával 40 nm körüli garzont béreltem egyedül, megéltem, maradt is pénz hó végére. Ráadásul 14 havi fizetés volt.
Mikor hazajöttem (honvágy miatt), először a lakhatásom minőségett omlott össze (8 nmes szobát bérlek, önálló lakás majdnem elvinné az egész fizetést)
Sokkal kevesebb marad ételre meg spórolni mint kint. Itthon örülök ha 20 ezer forintot félre tudok rakni, kint ez inkább 300-400 euró volt.
Miért állítják akkor hogy nem jobb kint élni?
Balázska, mi van a hamburgeres bódéval amit terveztél?
Ha ennyire jó külföldön mit keresel még itt?
Azért Bazsi, mert te egy képzetlen sz/r vagy.
Kint jobban megfizetik, realtíve az alja munkát, mert megtehetik. Itt eleve mindenki szegényebb, így az alja munkára kevesebb jut. Ha kint olyan f/sza volt, menj ki. Vagy költözz a határ mellé és járj át minden nap, ahogy azt teszik másik pár ezren.
képzetlen szar, de jól esik megenni a mcdonaldsban a szenyát mi? Informatikus troll...
képzetlen szar, de amikor mentek feszíteni az étterembe akkor nektek is tetszik hogy tiszta a tányér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!