Miért írogatja itt sok troll hogy Nyugaton nem jobb az életszínvonal?
Éltem Ausztriában, állítólag marha szarul kerestem az itteni trollok szerint (nettó 1300 eur körül per hó) és valahogy minden hónapban megéltem, maradt is általában hó végére, pedig egyedül laktam nagyrészben egy garzonban és gyorséttermi munkám volt.
Na itthon ilyen munkából örülsz ha szobát tudsz bérelni és megélni..mnegtakarítás meg nagyjából luxus...
Gondolom mert ez okoz nekik örömet. Biztos unatkoznak és irigyek.
Nekem bátyám él kint Németországban és nettó 5 ezer eurót keres. Erről is meg akarták neki magyarázni, hogy valójában milyen keveset keres és milyen szarul él :D
Nekem a marketinges tanárom - aki élt németben - azt mondta, hogy nyugaton sem nagyobb az életszínvonal, csak más kerül a fogyasztói kosárba. Azt mesélte, hogy hiába kapott x.annyi fizetést, de megélhetésre, albira elment szinte minden. A kaja 3-5x annyi mint itt.
Ha megnézel egy nyugati sorozatot,filmet, ott is spórolnak az emberek, meghúzzák maguk legtöbbször. gyakorlatilag egészségesebb ételeket esznek azt ennyi.
"Éltem Ausztriában, állítólag marha szarul kerestem az itteni trollok szerint (nettó 1300 eur körül per hó) és valahogy minden hónapban megéltem, maradt is általában hó végére, pedig egyedül laktam nagyrészben egy garzonban és gyorséttermi munkám volt."
Akkor csak egy dolgot árulj el: ha kint olyan JÓ VOLT, akkor miért jöttél haza?????? :D
Hogyhogy nem dolgozol még mindig kint?
@11:19
Kirúgták mert alkesz volt, aztán az osztrák segélyke is elfogyott.
"Nem tudtam feldolgozni lelkileg hogy migráns vagyok, ezért ittam, sokat ittam. Meg hiányzott Magyarország is."
Most már migráns sem vagy és Magyarország sem hiányozhat. Miért vagy még mindig alkesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!