Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért írogatja itt sok troll...

Miért írogatja itt sok troll hogy Nyugaton nem jobb az életszínvonal?

Figyelt kérdés

Éltem Ausztriában, állítólag marha szarul kerestem az itteni trollok szerint (nettó 1300 eur körül per hó) és valahogy minden hónapban megéltem, maradt is általában hó végére, pedig egyedül laktam nagyrészben egy garzonban és gyorséttermi munkám volt.

Na itthon ilyen munkából örülsz ha szobát tudsz bérelni és megélni..mnegtakarítás meg nagyjából luxus...

2020. nov. 2. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

@12:53

Most már az osztrák kuli meg a segély hiányzik neki.

2020. nov. 2. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nettó 1300 eurót kerestél (korunk trendjéhez igazodva 370 forinttal szoroztam neked, bár úgyse váltanák át ennyiért - legalábbis még ma), akkor kemény 40ezer forinttal kerestél többet, mint én jelenleg itthon.

Ezért mennék oda, egy Mekdonáccba mosogatni?

Még ha azt írtad volna, hogy 10ezer eurót kerestél volna orvosként vagy mérnökkénz (ami a megfelelő képzettségű embereknek valszleg nem lehetetlen, mondjuk Norvégiában), esetleg már elismerően hümmentenék, hogy na ez már igen.

De az, hogy a cipőpucolók meg mosogatólegények ottani éhbérével akarsz itt felvágni, az még akkor is szánalmas, ha tudom, hogy a Balázska vagy, és egy hely van az országban, ahonnan nem rúgnak ki, az alapítványi iskola:P

2020. nov. 2. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha azt mondtad volna hogy Szír vagy kaptál volna ingyen bannkártyát csomó cashel meg ingyenes orvosi ellátást
2020. nov. 3. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as, ez nem a politika rovat, menjél oda!!

Direkt azért "nem járok" más rovatba itt a Gyakorin, szinte csak az üzlet és pénzügyekbe, mert nem akarok politizálni.

2020. nov. 3. 08:03
 15/15 anonim válasza:
Azért, mert Magyarországon maszekkal (is) lehet nagyon jól keresni, csak hozzá kell érteni, és akkor halálra lehet magad keresni, mint például vízvezeték-szererö, asztalos, ács, stb... És ehhez nem kell Ausztriába menni, mert hiába kereshetsz ott jobban, ha a mostani fizetéseddel is meg vagy elégedve. Ha talpraesett vagy, akkor itthon is jól tudsz keresni (de ahhoz érteni is kell). Szerintem csak az megy külföldre dolgozni, aki kevesebb munkával, hozzáértéssel többet akar keresni (mivel ugye átlagban jobb az ottani fizetés).
2020. nov. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!