Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan vannak akik egyetemi...

Sokan vannak akik egyetemi diplomával végül gyártósoron kötnek ki?

Figyelt kérdés

2020. okt. 30. 13:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
79%
Én a BME-n végeztem gyártástechnológus mérnökként, szóval igen, a gyártósoron kötöttem ki a Boschnál havi 800 bruttóért (3 műszak, pótlékokkal). De ha kicsit idősebb leszek és már nem bírná a derekam, diplomával még mindig választhatom az irodai munkát - ráadásul a legtöbb irodai munkáshoz képest meglesz az az előnyöm, hogy én a gyakorlatot is ismerem. Azt gondolom, hogy az ember azt csinálja, amiben maximálisan kibontakoztathatja a tehettségét és olyan cégnél, ahol megfizetik ezt a tehetséget!
2020. okt. 30. 16:45
 32/34 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Keress jegyzői állást vidéken, ahhoz még szolgálati ház is jár és pont ez a képesítés kell hozzá!

2020. okt. 30. 16:51
 33/34 A kérdező kommentje:

Egy jegyző is nevetségesen pocsékul keres..

2020. okt. 30. 20:10
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Ah, a közig-szervező #4456 kérdése. Ha ezeket az energiáit, amivel ide írogat, inkább valami értelmesre használná, lehet, hogy kis túlzással már az MTA doktora lenne :)

A kérdésre válaszolva, én egyszer voltam gyártósoron. Még az egyetem elvégzése előtt, nem is az Audiban, valahol keleten, a sok tirpák tahó között.

Mert a munka még tűrhető is lett volna, ha nincs körülöttem az a sok rosszindulatú nyomorult.

Ezek közül egy részük utált, más részük KIFEJEZETTEN utált (tehát bszogatott is), egy kis részük meg vagy semleges volt, vagy kedvelt. Ja, volt vagy két normális gyerek, amelyiknek érettségije volt, azok is utálták ezt az egész nyomorult szrt amibe kerültek, meg a "kollégákat" is, azokkal egész jól kijöttem.

Aztán később, a diploma után ügyfélszolgálatos lettem, mert nem volt más! Na, akkor tsnultam meg utálni az emberek azon részét is, akiket előzőleg a gyárban nem! Na, mondjuk kollegiális szinten ez már jobb volt, csak a kisfőnök volt egy köcsög mindenkivel, aki azért lett az, mert nyalt a nagyfőnököknek, amúgy sík hlye volt, utáltuk is mind.

Azóta meg megtaláltam az álomállásomat!

Az a dolgom, hogy azokat, akik a cégemnek bizonyos leveleket írnak, azokat mindenféle okokra hivatkozva jól elhajtsam a fszba!

Persze ez nem ilyen egyszerű, mint itt leírva, ismerni kell hozzá jogszabályi előírásokat is, amikre hivatkozva el lehet őket hajtani a fszba. De a lényeg, hogy el kell őket hajtani a fszba:P

Mit mondjak, sokkal jobban keresek mint azelőtt, ráadásul a korábbi tapasztalataim miatt szeretek is embereket elhajtani a fszba, így imádom a munkám:P

2020. okt. 30. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!