Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan vannak akik egyetemi...

Sokan vannak akik egyetemi diplomával végül gyártósoron kötnek ki?

Figyelt kérdés

2020. okt. 30. 13:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
47%

"most sajnáltatni szeretnéd magadat"

Egy anonim fórum vadidegen gyökereinek a sajnálatára marhára igényt tartok ám.

Ja és a gyárban nagyon sok diplomással találkoztam ám. Van itt minden, még mérnök meg jogász is.

2020. okt. 30. 14:36
 22/34 A kérdező kommentje:

Amit linkeltél, ezek Budapesti állások

2020. okt. 30. 14:39
 23/34 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van olyan huszonéves vidéki tanár ismerősöm, aki annyit maszekol a szakmáján belül, hogy nettó 300 felett keres. Pedig papíron elvileg csak 130 ezret keresne, ha nem csinálna semmi mást, csak bejárna az iskolába dolgozni és várná a sült galambot, miközben nagy szemekkel nézi a bértáblát, hogy állam bácsi mikor emel már neki. Csak hát ő olyan fajta, hogy utána megy a dolgoknak, nem arra vár hogy mások megmentsék őt.
2020. okt. 30. 14:41
 24/34 anonim ***** válasza:
31%

1) És honnan tudjam, hogy hol laksz?

2) Nem fogok helyetted állást keresni, csak példa volt, hogy tanári diplomával nem csak 2 lehetőség van: 140ért tanár vagy gyártósor

21: nem neked írtam, nem igazán érdekel, hogy kiktől mire tartasz igényt, a kérdezőnek van tanári diplomája, neki válaszoltam.

2020. okt. 30. 14:42
 25/34 A kérdező kommentje:

Hol írtam én hogy tanári diplomám van? Ne röhögtessetek már, nekem nincs tanári diplomam

Közigazgatás-szervező van

2020. okt. 30. 14:45
 26/34 A kérdező kommentje:
És ezzel nem tudok maszekolni, mint egy tanár..
2020. okt. 30. 14:46
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van tanári diplomám! Fél évet húztam le tanárként és számoltam a kemény alig 140 nettós bért. Majd egy huszáros vágással 4 éve jelentkeztem a győri nagy autós céghez.

Azóta is ott vagyok.

Ha maradok tanár mostanra úgy 150 körül lenne a nettóm.

2020. okt. 30. 14:47
 28/34 anonim ***** válasza:
76%

25. Sehol nem írtam, hogy azt hiszem, hogy neked tanár diplomád van. Olvastam, hogy mid van valamelyik előző oldalon. Csak a tanár is a tiédhez hasonlóan piacképtelennek tartott diploma és erre írtam, hogy abból is ki lehet hozni valamit. Ugyanígy a tiédből is, csak akkor neked nem a szakmádban kell elhelyezkedned.

Akkor neked nem ilyen módon kell pénzt csinálni, hanem máshogy.

Nyelveken beszélsz jobbféle szinten? Angol felsőfok + még egy másik nyelv (francia, olasz, spanyol, német, orosz) középfok? Mert akkor mindjárt itt van valami, amire rágyúrhatsz kezdetnek.

2020. okt. 30. 14:53
 29/34 anonim ***** válasza:
Egyet sem ismerek.
2020. okt. 30. 15:05
 30/34 A kérdező kommentje:
Középfokúm van 2 idegen nyelvből
2020. okt. 30. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!