Sokan vannak akik egyetemi diplomával végül gyártósoron kötnek ki?
"most sajnáltatni szeretnéd magadat"
Egy anonim fórum vadidegen gyökereinek a sajnálatára marhára igényt tartok ám.
Ja és a gyárban nagyon sok diplomással találkoztam ám. Van itt minden, még mérnök meg jogász is.
Amit linkeltél, ezek Budapesti állások
1) És honnan tudjam, hogy hol laksz?
2) Nem fogok helyetted állást keresni, csak példa volt, hogy tanári diplomával nem csak 2 lehetőség van: 140ért tanár vagy gyártósor
21: nem neked írtam, nem igazán érdekel, hogy kiktől mire tartasz igényt, a kérdezőnek van tanári diplomája, neki válaszoltam.
Hol írtam én hogy tanári diplomám van? Ne röhögtessetek már, nekem nincs tanári diplomam
Közigazgatás-szervező van
Nekem van tanári diplomám! Fél évet húztam le tanárként és számoltam a kemény alig 140 nettós bért. Majd egy huszáros vágással 4 éve jelentkeztem a győri nagy autós céghez.
Azóta is ott vagyok.
Ha maradok tanár mostanra úgy 150 körül lenne a nettóm.
25. Sehol nem írtam, hogy azt hiszem, hogy neked tanár diplomád van. Olvastam, hogy mid van valamelyik előző oldalon. Csak a tanár is a tiédhez hasonlóan piacképtelennek tartott diploma és erre írtam, hogy abból is ki lehet hozni valamit. Ugyanígy a tiédből is, csak akkor neked nem a szakmádban kell elhelyezkedned.
Akkor neked nem ilyen módon kell pénzt csinálni, hanem máshogy.
Nyelveken beszélsz jobbféle szinten? Angol felsőfok + még egy másik nyelv (francia, olasz, spanyol, német, orosz) középfok? Mert akkor mindjárt itt van valami, amire rágyúrhatsz kezdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!