Mit "csináljak" az agyammal, hogy gyorsabban teljen a munkaidő egy gyártósoron?
Én angolul beszélnék magamban, így gyakorolnék.
Vagy mp3-at nem lehet bevinni? Mert akkor hallgathatnál hangoskönyvet.
De előbb-utóbb én tuti keresnék mást, mert nem bírnám. De ez én vagyok.
Én szellemi munkát végeztem egész életemben, és mindig az a problémám, hogy hogy rohan az idő pedig mennyi szuper dolgot kéne még befejeznem.
Viszont!
Mennyire limitálnak a biztonsági előírások? Lehet pl. hangoskönyvet hallgatni? Rádiót? Én biztos ezt csinálnám.
Hát én kb. meghalnék.
Egyszer talán 2 éve úgy alakult, hogy ideiglenesen egy gyárban kell hasonló unalmas dolgot tennem mint neked.
Asszem 1 hétig bírtam. Bocsánat, 1 hét meg következő hét hétfőjén még bementem aztán soha többet.
Tehát 8 nap.
Én már azt is csodálom, hogy még bírod.
Az aki évekig ilyen helyen dolgozik, azokat meg főleg.
sajnos semmit sem lehet bevinni, így a zenehallgatás, hangoskönyv kizárva - szoktam angolozni is magamban de az se megy heti 40 órában hatalmas hangzavarban a gyártósor mellett sokáig
sokféle munkát végeztem már, voltam mindenféle eladó, titkárnő, telefonos értékesítő, közvélemény kutató, ápolónő - amit akartok :)
de sok nehéz dolog volt az életemben - mint mindenkinek,csak én rosszabbul viseltem, mint a normális emberek - amik idegileg leépítettek - és egy évig munkanélkül szorongtam otthon, és amikor végre rákényszerültem egy idegen országba, hogy munkába álljak majdnem tragédiába torkollott annyira féltem - és még egyszer ezt nem is élném túl, így a csökkent idegeimmel azt szeretném hogy innen menjek nyugdíjba, - csak félek hogy ez meg az agyamat fogja leépíteni, - idegek nélkül meg agy nélkül meg mi marad?
az 5ös válaszoló mintha nem a kérdésre válaszolt volna
ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!