Mit "csináljak" az agyammal, hogy gyorsabban teljen a munkaidő egy gyártósoron?
Le vagyok nyűgözve, hogy ennyien válaszoltak a kérdésemre :$
Nagyon hálás vagyok minden válaszért, még azért is amelyik nem ide tartozik :)
A 8as válaszolónak külön köszönöm, hogy kitalálta a gondolataimat pontosan ilyen dolgokra voltam kíváncsi -
mert ha valaki azt írta volna hogy foci helyett kézit közvetítsek és zöldség helyet legyenek gyümölcsök - na szóval értitek :)
örülnék ha még érkeznének válaszok, mert hiszem hogy nem én vagyok az egyetlen aki epekedve vár ilyen problémára megoldást
En is dolgoztam ilyen helyen,,ertem mirol beszelsz 😃
A fo elfoglaltsagom az volt, h a gepek kattogasanak ritmusara irtam verseket, dalokat. Fulelni kell, hogy a tavolabbi gepeket is be tudd azonositani, kiszurni, h melyik milyen ritmust ad.
En is szamoltam, visszafele enekeltem, pl a csillagok az kogallics, egesz jo kis agymunka par sort igy megjegyezni 😃
Es felejtsd el, hogy nezed az orat, nekem sajnos volt monitorom, igy akar akartam, akar nem, lattam. Mindig kiszamoltam, hogy hany perc van meg a szunetig, a napbol, a hetbol 😃 Sokszor mantraztam, hogy kibirom, nem mondok fel, mindjart itt a szunet, sajna harom hetig birtam csak 😞 Pedig fosuli elott voltam egy evet ilyen melohelyen, de akkor ult szemben velem egy csajszi, elszorakoztattuk egymast.
Agykontroll vagy vmi ilyen meditációs technika?
Ha pl. van valamilyen betegséged, itt ráérsz hajtogatni magadban,h napról napra egyre jobban és jobban vagyok stb...
Munkatársakkal tudtok közben beszélgetni? Sokféle játék van, amit szóban lehet játszani pl. barkchoba, fekete-fehér-igen-nem stb... Vegyél ki a könyvtárból egy játékötletes könyvet és minden nap próbáljatok ki vmi egyet.
Szünetekben olvass újságot, és akkor tudsz tépelődni a hallottakon, de reggel is mindenképp hallgass híreket, vagy hangoskönyvet munkába menet, hogy legyen min gondolkodni.
Este pedig mindenképp űzz valamilyen intellektuális hobbyt vagy tanulj, ami egyensúlyozza az üres napi 8 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!