Van egy kollegám akivel egy beosztásban vagyok. Egy helyiségben vagyunk a munkaidő alatt végig. A kapcsolatunk olyannyira rossz, hogy nem is beszélünk egész nap ( 8órában). Mit tegyek?
Viselkedése nem emberi. Lenéző, levegőnek néz. Ha más munkatársunkkal vagy a főnökkel kommunikál, akkor előveszi nyájas hangját és művigyorát.
Azonban ha nincs más ott, teljesen lenézően válaszol, ha kérdezem szinte kiröhögve flegmán beszél.Kissé nagyon fennt hordja az orrát. De ezt a stílust szinte csak velem csinálja. Ha többen vagyunk a beszélgetés közben rám sem néz, úgy magyaráz, mintha ott sem lennék.Én próbáltam a feszültéget oldani, illetve normalizálni a helyzetet, de nem vevő rá.
Odáig jutottunk, hogy utálom őt és a munkahelyen fejfájással töltöm a napot. Amint kimegyek a munkahelyről már nem fáj a fejem.
Felmondani nem szeretnék, a munkámat szeretem és a munkahelyemet is.
Nem hogy örülnél. Legjobb mikor nem olyannal kell együtt dolgozni aki rád zúdítja minden hülyeségét, hanem legalább csendben nyugiban elvagytok egymás mellett.
Vagy más nem, akkor beszélsz a főnökkel a helyzetről és kéred hogy vagy rakjanak át máshoz, vagy a kolléga szedje össze magát. Esetleg tőle is megkérdezhetnéd mi a baja.
Én is megkérném a főnököt, hogy tegyen más mellé.
Vagy kínáld meg mindig csokival (vagy akármi mással), ha nemet mond, mondd, hogy örömmel adnád :D Nálam bevált (bár nekem lakótársnál kellett). :D
Egy helyen 3-an vagyunk, én ki vagyok hagyva mindenből, ő ontja magából a hülyeséget( mit csinált előző nap, mit főzött, hol volt, mit vásárolt, mit mondott a párja). Tehát a szépen nyugodtan csendben nem jellemző.
A másik kollegával teljesen jól kijövünk, vele nincs gond!
"Szerintem van miért haragudnom rád! Emlékezz vissza! Örülj, hogy csak levegőnek nézlek, mert fúrhatnálak is! Ennyit erről. "
Kedves Kommentelő, te nem az vagy, akiről szó van! Köszi a jóindulatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!