Gyártósoron hogy zajlik a dolog?
Kedves Kérdező!
Általában a gyártósori összeszerelés szakosított: egy-egy részműveletet kell megtanulni kezdetben minden jelentkezőnek. Ha és amennyiben az a részművelet már jól megy, mind minőségben, mind időben, akkor fordul elő, hogy más részműveletek elvégzésére is betanítanak. Értelemszerűen a csop. vez-ek minden, ill a csop. vez. helyettesek majdnem minden részműveletet el tudnak végezni. Úgyhogy ha előre akarsz lépni belátható időn belül, akkor tanuld meg, amit rád osztanak, és légy szorgalmas.
kettes vagyok
Nyugi. Fog menni. Az űrrepülőgépeket is emberek rakják össze, neked is fog menni. Ne parázz már előre.
A részműveletek nagyon egyszerűek, persze gyakorlatra lesz szükséged, hogy magabiztosan tudd tenni a dolgodat. Ez csak betanított munka, nem agysebészet, vagy gyémántcsiszolás.
Amikor én legutóbb szalag mellett dolgoztam, három hét volt a betanulási idő. (Aki a 3. hét végére nem tanulta ki, amit ki kellett, annak is kifizették a 3 hetet.) Egy visszapillantó tükröt kellett 3 csavarral rögzítenem, és egy ajtókárpitot 6-7 szegeccsel helyre pattintanom. Azóta a folyamatok csak egyszerűsödtek. Monotóniatűrésedre nagy szükséged lesz.
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!