Munkahelyen nagy dolog elvégzése a wcn?
Én simán elvégzem a dolgom munkahelyen.
Egyrészt más is ezt teszi, másrészt legalább elkulázok fél órát a napi 10-ből.
Amúgy sem egészséges sokáig tartogatni és ki tudja mi jön közbe hazafelé. Lerobban a villamos, lehet gyalogolni és be is szarok. Plusz a folyamatos szorítástól beizzad a seggem ami rossz érzés.
Mindezek mellett elég nagy az esélye, hogy eldurrant az ember egy hangos, masszívan tömény szarszagú fingot. Az meg sokkal kellemetlenebb mint pár percre eltűnni.
Kit érdekel, ha kifizetik, hogy szarok? :D
Egyébként nekünk az irodában a WC ajtaja zárható. Egy baj van vele, hogy elméretezték, és olyan pici a helység, hogy nincs 35 centi a WC és az ajtó közt.
400 emberre van nyolc kalitka (4-4 nemenként), mégis sikerül általában kifogni azt a 2-3 percet, amikor senki nincs benn.
Ha meg mégis együtt rötyizek valakivel, akkor se esek pánikba, elvégre mindenki más is szokott :D
De volt már olyan, hogy csak arra vártam (kilógó véggel), hogy végezzen már a szomszéd kalitkában lévő, és hadd ereszthessem ki, mert előző nap fél kg barackot ettem, és tudtam, hogy hangos lesz, majd öt perc néma kínszenvedés után átszólt a szomszédom, hogy "figyu, te is szarni akarsz?"
Ha kell menni, irány a szabad kalitka. Nem lenne szabad ezen görcsölnünk, és frusztáljunk...
Utóbbi időbe ha nem tudok otthon, és melóba jön rám, irány.. ( takarítok, betenné a kaput ha nem mehetnék )
Tökmind1, hány műszakba, hány órásba vagy ( unk / tok ).
Többnyire van ablak, szellőztetni is lehet, és kell is.
( tudok oanról ahol a szellőztetetés nincs megoldva. :( oan is volt, nem akarja használni a wc-kefét. :'( utóbbit taknőként tapasztalom )
:D én is úgy voltam, mint az első.
Munkahelyen? Soha. Aztán egyszer úgy alakult, hogy alig bírtam kivárni, míg a hozzám beszélő befelyezi amit mond, aztán usgyi.
Amint kijött, le kell húzni a wct, (majd a végén újra) így illatosabban megoldható.
És amúgy ott nem volt nyitható ablak.
Valami olyasmit ajánlok neked, hogy reggeli teázáshoz, kávézáshoz szoktasd magad, és utána wc. Hagyj jó egy órát készülődésre. Ne fél óra alatt kapd össze magad. Úgy hátha sikerül.
Nekem műszakos munkarendben sem volt ez gond. De már valami ilyesmi reklámot is láttam egy tablettáról. Keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!