Mennyire fair egy ilyen dolog egy munkahelyen?
Az nem mindig célravezető, csak ha olyan az attitűdje, hogy a csicskásokat szereti. Az én főnököm azokat csípi, akik elmennek vele inni. Ezt már neked kell tudni, lehet pont az a gond hogy mindenre ugrasz akármilyen visszakérdezés nélkül.
Van, akinél ki kell mutatnod hogy van tököd, és utána emberszámba vesz.
Nem hinném. A kérdésedből és a két hozzászólásodból az jön le, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz, alapvetően negatív és önbizalom hiányos vagy. Nem vállalod fel az esetleges sikertelenségeidet, inkább a körülményeket teszed felelőssé a helyzeted miatt. Ez viszont élőben olyan stílust feltételez, ami számomra sem hiszem, hogy szimpatikus volna. Nem bántásként mondom, változtass a szemléleteden és töröld ki ezt az elképzelést az agyadból, mert nem az a gond hogy a szüleid munkások.
Inkább csak nem ismered a főnöködet. Mit tudsz róla, mivel lehet lekenyerezni? Én mindent tudok az enyémről.
#2 ez a baj, hogy mindent megcsinálsz. Én is ilyen voltam, aztán ott találtam magam, hogy 1,5 év után 1 fizetésért vittem 3 főállást megkívánó munkakört, + egy 70 autóból álló flottát igazgattam.
Nem kell mindent megcsinálni.. annyit kell dolgozni amennyi fizetést kapsz. sz@ros 200e-ért nem kell kihajtanod a beled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!