Van olyan hely Magyarország területén ahol nagyobb a megváltozott munkaképességűek fizetése négy órában a minimálbér felénél?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 16:53
1/5 anonim válasza:
Biztosan... Pl. ha a megváltozott munkaképességű éppen könyvelő, akkor nem minimálbért kap, hanem garantált bérminimumot.
Meg még jó pár állásnál ez a helyzet, ahol szakképzettség szükséges.
2/5 anonim válasza:
Amennyi BMW-t látok rokkant kártyával parkolni kell lennie ilyen álom állásoknak.
3/5 anonim válasza:
2-es, az ugye megvan, hogy aki BMW-vel rokkant kártyával parkol, az NEM megváltozott munkaképességű, hanem nagy valószínűséggel feketén szerzett egy rokkantkártyát.
Mint ahogy régebben is volt számtalan visszaélés vele, hogy ne kelljen parkolási díjat fizetni.
4/5 anonim válasza:
Én is tudom de nem tudtam kihagyni. Rühellem az összes BMW-t.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom akkor sem, hogy hogyan jön ide a BMW, bár ezek alapján neked biztosan nincsen ilyen árkategóriájú kocsid :D
Kérdező, nyilván Budapesten nagy valószínűséggel többet fogsz keresni mint egy eldugott kisvárosban, de szerintem is leginkább a szakmádtól függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!