Ha valaki tele van munkával, mégis arra hivatkozva kapja meg a felmondását, hogy nincs szükség a munkakörére, az mit jelent valójában?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 13:33
21/45 A kérdező kommentje:
Az idő tekintetében meg nagyon gáz, amik mennek. Többször mentem be hozzá váratlanul az irodába, ott facebook-olt. Nem dolgozik fullosan, ez biztos-járjak akkor a nyakára, hogy ha ezt elcseszte nekem, akkor csinálja meg a feladatot helyette? :) vagy mi legyen?
2020. okt. 7. 19:04
22/45 A kérdező kommentje:
Ugye pont azzal a gőzzel vágta ki, hogy ez neki is menne :)
2020. okt. 7. 19:08
23/45 anonim válasza:
Nem olvastál figyelmesen. Nem azt írtam, hogy a HR bök rá emberekre, hanem az emberek közetlen felettese (esetleg a felette álló) része ennek a döntésnek
(Azt ne firtassuk, hogy a HR-nek milyen kultúrája van ebben az országban, mert azt te is tapasztalod)
24/45 anonim válasza:
Értem tehát volt egy szükségtelen munkaerő akit kitettek. De ennek ellenreciskedvesek voltak vele, nem azonnal rúgták ki. Szerintem ez tovabbraiaegy kiváló cég képzett és nagyon jól működő HRel. Gondoltam azért titkolod hogy melyik cég hogy mi ne jelentkezhessunk oda, megértem.
25/45 A kérdező kommentje:
Te normális vagy, ha ezekből ilyen következtetést vonsz le? :O
2020. okt. 7. 20:20
26/45 A kérdező kommentje:
Jelentekezz, ha ilyesmire vágysz :) hogy merült fel ez benned amúgy? Ennyire kellene a meló?
2020. okt. 7. 20:21
27/45 anonim válasza:
Jelentkeznek csak úgy a cég neve továbbra is titok. Nem nem kell meló van allasom, de ez a leírtak alapján egy jó cégnek tűnik, emberségesnek. Nekem pedig ilyen munkahely kell, de teljesen megértem hogy titkolod a céget, én is félnek a helyedben.
28/45 A kérdező kommentje:
Mitől?
2020. okt. 7. 20:36
29/45 A kérdező kommentje:
Az nem téma, hogy mennyire tartják be a munkaügyi szabályokat. Ha nem teljesen hülyék, akkor betartják. Itt más gondok vannak. Mit nem értesz?
2020. okt. 7. 20:39
30/45 anonim válasza:
Hogyha kiderül ott hogy melyik ez a cég sok jelentkeznek majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!