Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki tele van munkával,...

Ha valaki tele van munkával, mégis arra hivatkozva kapja meg a felmondását, hogy nincs szükség a munkakörére, az mit jelent valójában?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 13:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy jól néz ki és fiatal csaj, de atatól még lehet borzalmas személyiség, végezheti rosszul a munkáját (úgy is, hogy te azt a részét nem látod), csak úgy tűnik mintha sok munkája lenne, de lehet szimpla leépítés, megszorítás is.

Ahogy írták, nem szivatják, szimpla felmondás, így nem azonnal repül. (Na meg azt indokolni kell)

2020. okt. 7. 14:12
 12/45 anonim ***** válasza:
Amit egy munkatárs lát az teljesen más, mint amit a főnök lát. Elképzelhető, hogy a főnök nem volt megelégedve a munkavállalóval, hiába vagy te mint munkatárs megelégedve vele.
2020. okt. 7. 14:20
 13/45 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem volt vele kapcsolatban, ahogy írtam. Többször is kiemeltem. Ahogy sok munkavállalóval kapcsolatban sem merült fel ilyesmi, akiket mostanában küldözgetnek el ezerrel a cégtől. Voltak olyanok, akiket jogosan vágtak ki persze, de róluk tudta is mindenki, hogy nem dolgoznak jól. Itt most egy látványosan olyan munkaerőt menesztettek, aki kifejezetten lelkiismeretesen dolgozott, és nem volt egy kapcarongy a stílusa sem. Inkább építő, motiváló volt a hozzáállása. Ezért is gondoljuk többen is, hogy kezd fejétől bűzleni a hal :)
2020. okt. 7. 17:44
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál a főnöke? Gondolom igen hiszen ha ilyen szinted láttad hogy mit dolgozik te ellenőrizted. Akkor miért nem vedted meg a beosztottad? Amúgy melyik cég ez kíváncsi lennék
2020. okt. 7. 17:54
 15/45 A kérdező kommentje:
Senki nem kérdezte, hogy dolgozik. A személyügyi döntések a HR-hez tartoznak, aki úgy képzelte, hogy a csaj melóját át lehet szervezni,és így takarékoskodni is tud, de ez egy képtelenség. Velem erről nem is egyeztettek, mennyire szorulok rá. Mostantól nekem kell csinálni a csaj melóját is, ami nekem nem fog menni, mert nem ez a végzettségem, mint ami neki volt, és nem is tudom ellátni a feladatkört. Cégnevet nem írnék, ne haragudj.
2020. okt. 7. 18:01
 16/45 A kérdező kommentje:
Nem beosztottam volt, sok osztályon látott el feladatokat.
2020. okt. 7. 18:02
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy igazából csak arról van szó, hogy kaptál plusz feladatokat?

Egyébként nyilván az ő felettesével ezt egyeztették és nem a HR bökött rá teljesen egyedül emberekre, hogy ő repül, te meg maradsz.

De ha sok az elbocsátás, akkor nem főnök hülyült meg, hanem rákényszerült a cég a leépítésre.

2020. okt. 7. 18:42
 18/45 A kérdező kommentje:
Pontosítok: Plusz feladatokat kaptam, de olyanokat,amiket nem tudok ellátni. A HR azért bökött rá, mert azt hiszi, hogy el tudjuk látni, pedig nem. Sosem jönnek oda velünk egyeztetni. Gőzük sincs arról, mi folyik a termelésen.
2020. okt. 7. 18:56
 19/45 A kérdező kommentje:
A HR vezető konkrétan azt is hiszi, hogy ő maga el tudná látni a csaj feladatát, ha lenne rá ideje :D TÉVESZMÉS!!!
2020. okt. 7. 18:59
 20/45 anonim ***** válasza:
Oké.
2020. okt. 7. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!