Valóban szükség van egy diplomára ahhoz, hogy Normális munkád legyen?
Amúgy attól függ hogy mit akarsz dolgozni.
Pl informatikus,vagy hegesztő stb
Nem, a stílus már megvan, ami a legtöbb IT-st jellemzi. Beleillesz a közösségbe.
Pont ugyanennyi lett volna egy érdemleges válasz is, de hát miért is ne szólnál be.
#4 nem tudom, neked mi bajod. #2 azt írta, hogy "attól függ mit akarsz dolgozni, informatikus vagy hegesztő stb", és még volt utána egy válaszoló aki azt írta, hogy "Legalább leírhatnád, milyen területre gondolsz...".
Nem kell magadravenni minden hülyeséget, főleg akkor nem, ha az ember Normálisan ír.
Cáfolj meg ha tévedek, de szerinted többen nézik a kulcsszavakat a kérdéseknél, mint magát a kérdést/válaszokat? Főleg úgy, hogy a legtöbb kérdéshez meg sem adnak egyet se? Ugyan már...
Én egy tényt állítottam fel, miszerint itt nem szokták sokan nézni a kulcsszavakat. Ha ránéztek ezekre a kulcsszavakra (ahol van), akkor van esély arra, hogy az olyan felesleges, hülye kérdésektől megkíméltek mindenkit, mint a törölt válaszos felhasználó. Nem kell azonnal kiverni a hisztit, hogy "Jajj a stílus", "miért is ne szólnál be"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!