IT programozónak már nem éri meg tanulni az alábbi okok miatt?
Amit lehet mostanában hallani és olvasni róla:
-a szakma már túltelített, különösen pályakezdőkkel
-szinte lehetetlen már elhelyezkedni Budapesten is pályakezdőként, semmi pénzért is
-nagyon lassan lehet csak feljebb lépni, nagyon sok idő mire annyit fizetnek, hogy saját magad, szülői segítség nélkül meg tudj élni
-nagyon nehéz szakma és ahhoz képest nem fizet jól a többi szakmához képest
-költségesek a képzések és sokszor silány minőségűek
Állítólag 4-5 éve még jó szakma volt, a kezdőket is felszívta a piac, de most már nem ez a helyzet.
Vélemények erről? Szerintetek sem éri már meg ebbe az irányba menni?
Nomeg azt is gyanítom, hogy ha nem ilyen stílusú válaszok érkeznének, hanem normálisak, informatívak, segítőkészek, nem születne ennyi kérdés.
Én megkérdeztem, hogy a LinkedIn-emmel és a GitHub-ommal mi a konkrét probléma, a válaszolók miért utasítanák el a pályázatomat ezek alapján. Megkaptam, hogy menjek inkább kőművesnek... Gyanítom, meg se nyitották a linkeket.
Remélni merem, hogy ezt a troll csapatot egy max. 3 főből álló banda alkotja, mert ha nem, az nagyon szomorú.
Én utálom az embereket (enyhén szólva) és ennek megvan az oka, de az a stílus, amit a gyakorin sokan megengednek maguknak, az minden eddigi rossz tapasztalatomat is felülmúlja.
Például itt van az én kérdésem, konkrét válaszokat várok, hogy a linkelt cuccok alapján MIÉRT utasítanátok el a pályázatomat, mi a konkrét hiba?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
35: mindig ezt csinálják a trollok....
Ha túl sok az ellenvélemény, akkor regelnek egy újat, és saját maguk pártjára állnak. :-DDDDD
A trollok miatt olyat már csináltam, hogy töröltem a regemet, 2 hét múlva újat csináltam, mert nekem is szr az életem, kell ez az oldal és nem engedett valamit újraértékelni. Nem tudom, azt mi alapján nézik, de ha más nem, az alapján látják, hogy a kérdező és én nem ugyanazok vagyunk.
De a bunkó hangnem okát elmagyaráznátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!