Programozónak, vagy web lap készítőnek hol lehet tanulni? 39 évesen már késő belekezdeni nőként?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 12:07
1/12 anonim válasza:
Miért lenne nőként késő?
Miért befolyásol egyáltalán téged bármiben, hogy nő vagy? Kivéve talán a cementezsák cipelést.
2/12 anonim válasza:
A programozás fizikai munka szerinted, vagy mi köze a kérdéshez annak, hogy nő vagy?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez csak úgy jött :D És a hol lehet elvégeznire tudja valaki a választ, vagy csak kötekedni fog mindenki?
2020. aug. 27. 13:42
4/12 anonim válasza:
Mielőtt válaszolok: van rá affinitásod? Próbáltál már utána nézni, hogy mennyire menne?
5/12 anonim válasza:
Mostanában minden anyuka "weblapos"-nak akar menni, aztán amikor túl kell jutni a "wordpressre feltelepítek egy sablont esetleg néhány plugin" szinten akkor eltűnnek. Érdekel is, vagy csak láttad a használtbabacucc-megosztós facebook csoportban, hogy Kovács Erzsi weblapos lett és halálra fogja keresni magát?
6/12 anonim válasza:
Ezzel a helyesírással? Felejtős.
7/12 anonim válasza:
Sosem késő, de meggondolandó, hogy érdemes-e egy túlzsúfolt hajóra felszállni. Weblapkészítőkkal folyót lehet rekeszteni, tehát ahhoz, hogy megélj belőle, a legjobbak között kell lenned.
10 éve még jó szakma volt, de amióta elterjedtek a sablonokból összetákolós megoldások (Wix és társai), elég kemény konkurencia akadt..
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem! Bírom mikor nem tudtok a másikról semmit, de kapásból ítélkeztek. meg sem vagyok lepődve, ez a gyk! :D Köszönöm, sokat segítettetek!
2020. aug. 27. 18:04
9/12 anonim válasza:
Ne izgasd fel magad, csak azt mondtam hogy nagy divat lett az anyukák körében az utóbbi hónapokban a szakma. Amúgy ha egy hónappal korábban kérdezed jelentkezhettél volna az Újratervezés Program-ra, alapozónak megfelel.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy az anyukák mi felől érdeklődnek én nem vagyok anyuka. De sokat nem várok itt mert tele van rossz indulatúakkal, kár volt kérdeznem is
2020. aug. 27. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!