Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Programozónak, vagy web lap...

Programozónak, vagy web lap készítőnek hol lehet tanulni? 39 évesen már késő belekezdeni nőként?

Figyelt kérdés

#tanulás #weblap #készzítő
2020. aug. 27. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
Na de nekem nem válaszoltál: próbáltál már programozni, hogy weblapot összetákolni, hogy egyáltalán csúszna-e neked? Nem gyerekjáték, azért kérdem, én is belebuktam az egyetemen.
2020. aug. 27. 19:07
 12/12 anonim válasza:

Kedves :) hát persze, hogy nem késő! Kérlek, ne ess abba a hibába, hogy a korodnál fogva definiálod magad, a 39 egyrészt ma már inkább fiatalnak számít, és ne azokra hallgass, akik azt mondják, hogy nem. Nyugati egyetemeken egy 39 éves hallgató (én ott 36 voltam, amikor a PhD.met megírtam) teljesen normális, ez olyan elmaradott balkáni szokás, hogy tanulni maximum 25 éves korig lehet utána meg cikizik az embereket, akik fejlődni akarnak.

Nőként meg, ejnye, ez is egy negatív címkézés önmagad felé :) nemtől függetlenül nem késő, teljesen rendben van, nem számít, hogy milyen nemű aki fejlődni akar, tud! :)

2021. márc. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!