Igaz, hogy borzalmasan sokat csökkentek az IT-s bérek a válság miatt?
Rengeteg embert elbocsátottak, szinte minden cégnél leépítés volt, projekt visszamondások stb. Ilyeneket hallottam.
No meg azt, hogy pályakezdőként friss diplomával elhelyezkedni már lehetetlen. Tapasztalt szakembereknek is megvágták a bérért, vagy munkanélkülivé vált és nehéz új munkahelyet találni.
Ez mennyire igaz, ti is ezt tapasztaljátok?
Balázs, megint kezded...??
Menj burkolónak! Ott milliós havi bérek vannak, állítólag.... :-DDD
A GYK-s szakértők szerint! :-D
#3 xD
Pályakezdő az nettó 200-ért sem tud elhelyezkedni Budapesten sem.
Hát pályakezdőként fizikai képtelenség elhelyezkedni.
Amíg tavaly úgy is behívtak második körre, hogy a teszt felét töltöttem egyáltalán ki, most úgy nem hívnak be, hogy a telefonos interjún 2 válaszban vagyok egyáltalán bizonytalan, a többit rávágom csuklóból.
De úgy am-block érezni, hogy ezerszer rosszabb a helyzet, mint tavaly.
1,5 hónap részmunkaidős kódolós illetve 9 hónap alkalmazásüzemeltető tapasztalatom van (utóbbira úgy vettek fel, hogy szoftverfejlesztőinek hazudták).
balázska, hagyd már abba a hülyeségeidet!
Nyilván ha valami futottak még tanfolyamot végzett, akkor nem fogják megfizetni. VAgy ha elmegy az interjúra, és két szót nem tud kinyögni, mert a GYK-n szocializálódott... :-DDDDD
De vannak nívós helyen végzett informatikusok, akiket továbbra is keresnek, és jól megfizetnek!
Amúgy EVOSoft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!