Gáz lenne felmondani, miután kiharcoltam a fizetésemelést?
Figyelt kérdés
2016ban kezdtem dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, de közben kétszer is elmentem, mert jobb igéretet kaptam. Összesen tehát 3éve dolgozom itt, és kétszer vettek vissza. Júliusban fizetésemelést kértem, egyszerűen megmondtam, hogy ennyi pénzért nem vagyok hajlandó tovább ezt a munkát végezni, és kaptam is plusz 15százalékot, amit elfogadtam. Most ismét kilátásban van egy jobb munkalehetőség, de tartok tőle, hogy ha esetleg mégsem válna be, akkor ezekután már harmadszor nem jöhetnék ide vissza.2020. szept. 25. 20:26
31/32 anonim válasza:
De lehet, hogy pár hónap múlva jön majd valaki, aki legalább olyan jó mint te, viszont beeri 40-nel többel, és téged szépen kitesznek...
32/32 anonim válasza:
#27: Nem kötelező vállalkozni, én se teszem. De a lehetőség ott van, pláne ilyen háttérrel.
Ja, hogy azért tenni kellene és nem csak várni az SMS-t 10-én? Nyilván más kategória a munka, de más a bér is.
#30: Akkor minek mész vissza újra és újra a szarba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!