Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz lenne felmondani, miután...

Gáz lenne felmondani, miután kiharcoltam a fizetésemelést?

Figyelt kérdés
2016ban kezdtem dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, de közben kétszer is elmentem, mert jobb igéretet kaptam. Összesen tehát 3éve dolgozom itt, és kétszer vettek vissza. Júliusban fizetésemelést kértem, egyszerűen megmondtam, hogy ennyi pénzért nem vagyok hajlandó tovább ezt a munkát végezni, és kaptam is plusz 15százalékot, amit elfogadtam. Most ismét kilátásban van egy jobb munkalehetőség, de tartok tőle, hogy ha esetleg mégsem válna be, akkor ezekután már harmadszor nem jöhetnék ide vissza.

2020. szept. 25. 20:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%

#20: Nem keverem. Külön állatfaj, de ugyanannyira hiányszakma, mint a mechanikai autószerelő.

Nem azt mondom, hogy nulla befektetéssel indítható, de nem kell csili-vili 2019-es autókra kompletten berendezkedett műhellyel kezdeni. Nem sok egyéni vállalkozó kezdi úgy a pályát, hogy ledobja az elérhető csúcstechnikát aztán hajrá. Már több, mint 20 éve vannak canbus-os autók, azok már nem faék egyszerűek egy laikusnak.

A kérdezőnek van szakmai tapasztalata, el lehet ezt indítani kicsiben és ha ésszel csinálja pillanatok alatt felfejlődik.

De igazából mindegy is, mert itt nem cél az előrejutás, csak több pénz kisajtolása siralmas hozzáállás mellett.

Szóval igazából, mintha nem is mondam volna semmit :D

2020. szept. 26. 18:42
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"De igazából mindegy is, mert itt nem cél az előrejutás, csak több pénz kisajtolása siralmas hozzáállás mellett."

És még sajnáljuk a vállalkozót? Csak halkan megsúgom, hogy le merem fogadni, hogy a kérdező maximum minimálbérre van bejelentve. Én nagyon igazat adok a kérdezőnek, hogy oda megy, ahol a több pénz van.

2020. szept. 26. 18:59
 23/32 anonim ***** válasza:

Dehogy sajnáljuk, nem kell. Soha nem volt olyan könnyű vállalkozni (és szarul csinálva sokat keresni ezen a területen), mint most.

Igazat persze, ha nem elégedett, elmegy, az elején is ezt mondam. Ezzel nincs gond. Normális ember így csinálja. De ki-be mászkálni egy munkahelyre gáz.

2020. szept. 26. 19:21
 24/32 anonim ***** válasza:
68%
Neked kéne olyan munkaero, aki bármikor hajlandó lenne lelepni, mert lojalitás semmi, csak a pénz mozgatja öt? Én keresnek helyetted mást és nem vennelek vissza újra.
2020. szept. 26. 20:38
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
24-es: És ha nem találsz, csak olyat, aki fele annyit sem ér? Akkor azt alkalmaznád? Figyelmeztetlek: olcsó húsnak híg a leve...aztán csodálkozol hogy nem hozzád, hanem a konkurenciához térnek be az ügyfelek.
2020. szept. 28. 16:46
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Jav: Akkor őt alkalmaznád, mert "lojális"? (Egyáltalán, mennyire jellemző a mai munkahelyeken az ilyen lojalitás? Tartok tőle, az emberek 90+ százalékánál az van, hogy "a pénz beszél, a kutya meg ugat".)
2020. szept. 28. 16:50
 27/32 anonim ***** válasza:

21-es:

"A kérdezőnek van szakmai tapasztalata, el lehet ezt indítani kicsiben és ha ésszel csinálja pillanatok alatt felfejlődik.

De igazából mindegy is, mert itt nem cél az előrejutás, csak több pénz kisajtolása siralmas hozzáállás mellett."

S ha utálja a papírmunkát, a bürokráciát, nincs kedve könyvelővel, adózással tökö.ni? Ha jó a szerelésben és jól megél belőle, akkor miért kínlódjon a vállalkozói léttel? Nem mindenkinek való az és nem feltétlenül tekinthető magasabb létformának:)

2020. szept. 28. 16:57
 28/32 anonim ***** válasza:

"És ha nem találsz"

Egyelőre munkanélküliség van. Találnék. Ha nem is elsőre. Ilyen elozmenyek után inkább mással próbálkoznék, mint megint ővele.

2020. szept. 28. 19:20
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Meddig mehet el a dolgozó? Ok, hogy hiányszakma, meg tapasztalat, de azért a, megbízhatóság is fontos szempont. Vagy mégsem? Te alkalmaznál olyan melóst, aki pár hetente-havonta jön megy?

A főnököd helyében megkérdezném, hogy akkor mi az a pénz, amiért nem fogsz felugrálni. Szerintem emberileg gáz amit csinálsz.

2020. szept. 28. 20:25
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a saját zsebem ellensége. Máshol ugyanennyi munkáért havi 60ezerrel többet kereshetnék, ami bevallom csabító.
2020. szept. 28. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!