Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyakori kérdéseket a felső...

A gyakori kérdéseket a felső 100 ezer látogatja vagy sokan hazudnak a fizetésükről?

Figyelt kérdés

Itt minden kérdés vagy válasz alatt nettó 400 ezer forint alatt szinte senki sem keres, ráadásul jellemzően, home office ténylegesen 1-4 óra napi munkával amit bárki megtudna csinálni.

A gyári és szakmunkások meg ennek dupláját szokták írni vagy másfélszeresét.

Ha az oldalt veszem alapul mindenki pénzben fürdik

2020. szept. 23. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
60: még az előtt meg kell állni. Pl 3 évenkénti váltás belefér, de a negyedik helyen húzz le 3 évet.
2020. szept. 25. 21:55
 62/63 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek ugrálni.

Mondjuk mondom én 6 év alatt az 5. munkahellyel :) De ebből csak 2 volt mikor én hagytam ott önként (egyiket szerettem de minimálbéres volt, másikat egy hónap után mert nem tetszett). Igaz, fizu mindig több lett az új helyen.

Minimálbérről nettó 420ra emelkedett a fizum így de én szeretnék már végre 3 évnél többet egy helyen tölteni, eddig annyi volt a rekordom.

2020. szept. 25. 22:37
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

Van aki 1-2 milliot megkeres mert például k.va és egy hétvégi például egy bulis csoportos éjszakai sexert elkér 200at , sajnos hallottam ilyet is. Hogy 7-8 pasi ment át rajta és ennyit kapott és ez csak 1 éjszaka.

Vannak luxusprostik is bőven, és ez nemis a főváros volt.

Eddig nem értettem hogy miért van x y nagyon fiatalnak extra luxus kocsija, de mostmár érthetőbb. Vannak stricik is bőven és vannak olyan nők is akiktől nemis irigyelném azt a pénzt és vagyont, mert számomra megvetendő.

ugyhogy sok variáció van ki miért keres annyit amennyit

2020. szept. 28. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!