A gyakori kérdéseket a felső 100 ezer látogatja vagy sokan hazudnak a fizetésükről?
Itt minden kérdés vagy válasz alatt nettó 400 ezer forint alatt szinte senki sem keres, ráadásul jellemzően, home office ténylegesen 1-4 óra napi munkával amit bárki megtudna csinálni.
A gyári és szakmunkások meg ennek dupláját szokták írni vagy másfélszeresét.
Ha az oldalt veszem alapul mindenki pénzben fürdik
Felso szazezer???
Azert a 400 nettot Magyarorszagon olyan egymillio ember megkeresi kb.
A szazezerhez talan a duplaja is keves lenne... :/
Az alkalmazottak 15%-a nettó 400 ezer felett keres. Az azért jó néhányszázezer ember, talán közel félmillió is. És akkor még a vállalkozókról nem is beszéltünk.
Úgy bírom, hogy csak mert valakinek a családjában, közvetlen ismerősi körében nincsenek sokat kereső emberek, egyből UFO-nak is látja a sokat keresőket, akik biztos totál más emberek, mindent máshogy csinálnak. Miért ne járhatnának ide sokat kereső emberek? Erre az oldalra csak csúnya, csóró emberek járnak/járhatnak?
En pl. akkor szoktam felnezni gyakorira, ha tartok az irodaban 5-10' szunetet. A munkam resze terepi, fizikai munka is, akkor nem vagyok laptop elott, de meg a telefonomat sem hasznalom. Csak azert irtam le ezt, mert a gyakorikerdesek felhasznalok kozott valoszinuleg nagyobb szamossaggal vannak jelen olyan tagok akik munkajuk jellegebol adodoan um. raernek gyakorizni, mint globalisan a munkavallalok kozott.
A gyartosoron az operator nem a laptopjat vagy telefonjat matatja, mig egy fejleszto vagy mernok irodaban edzoteremtol kezdve csocson at nyugifotelig minden elofordul, a munkaido pedig teljesen rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!