Az anyagilag biztos életet választanátok vagy az álmaitok megvalósítását?
Hát a f..sz tudja...
Igazából én valahol igyekszem a kettő között mozogni. Az álmaim is valamennyire átélni de mellette ott van a pénzgyűjtögetés is. Nem csak két véglet van és néha lehet változtatni az arányokon is.
Én most néztem "train hopping" videókat. Fiatal srác utazgat Európában pár hasonló arccal és tiszta "szabadság" ahogy vonatoznak, illetve 2 vonat között 1-2 napot eltöltenek elhagyott gyárakban, tetőkön kempingezve.
Mellette nekem kell az "állandóság" is, ismerős arcok, átlagos munka a kihívásaival. Igaz ehhez alapvetően az kell, hogy oylan munkád legyen, amiben azért jól elvagy, akár élvezed is, és nem csak azt várod, hogy elteljen az a 8-10 óra.
Na ez egy jó kérdés. Nincs rá jó válasz az biztos.
Azt mondanám fiatalon igen ez S cél hogy hajtsak elérjem a céljaim. De idősebb korban talán ha már gyerekem is van akkor a nyugodtabb élet mindenképp hiszen ott már rájuk figyelnek
Én a biztost választottam.
Most feleségem gyerekeim élvezik az életet én meg lerolkkant gerinccel fekszem a hátamon és gyakorit olvasok.
Szerinted ezek után mit mondjak ?:)
Ez erősen emberfüggő. Engem például nagyon feszélyezne az anyagi bizonytalanság, tudom magamról, hogy idegileg rámennék a máról holnapra élésre, nem tudnám magam elengedni.
Ugyanakkor van sok ismerősöm, akik kifizetik a lakbért és ha jut pénz a péntek esti romkocsmázásra, akkor már boldogok, 30 évesen egy vasuk nincs, de élnek a mának és vidámak. Én nem vagyok ilyen, de nem ítélem el, akinek ezt megfelel.
Azt mondjuk nem írta, hogy mik az álmaid. Ha az utazgatás, akkor lehet a kettőt egyszerre: dolgozz meg az anyagi biztonságért és vegyél ki szabadságot, utazzál, éjl a hobbidnak, keress kalandokat - hiszen megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!