Nincs olyan oldal, ami segít megvalósítani az álmomat?
Szeretnék építeni egy verseny autót ami úgy kb. 2,5-3 millió Ft, és ami pénzem van nekem erre az nagyon lassan gyűlik. Arra lennék kíváncsi, hogy nincs olyan oldal, ahol kihirdetem, hogy ezt meg ezt szeretném megcsinálni ez az álmom stb. és nem tudom megvalósítani támogatásra van szükségem. És akkor az emberek adakoznak a bankkártyámra vagy küldenek olyan alkatrészt ami kell a kocsiba.
Csak van olyan ember aki szeret támogatni kisgyerekek álmai céljának elérésében.
Olyan oldalról hallottam, ami ugyan ezen az elven működik, csak ott olyan embereket támogatnak akik egy dolgot akarnak feltalálni vagy már feltalálták és azt létre hozni.
Nem érdekes rész, csak melléklet(ha nincs időd ne olvasd):
(Amúgy csak 15 éves vagyok, próbáljatok komolyan venni. Azért lenne erre szükségem, mert úgy érzem az idő múlásával egyre rosszabb lesz a helyzetem, és a végén még több pénzre lenne szükségem vagy akár meg se tudom valósítani és a pénz ami összegyűlt meg feleslegessé válik, (ezt úgy értem, hogy most gyűjtök valamire és ezt a pénzt semmi másra nem költöm el 1ft se, és ha ez a valamire megszűnik olyan mintha ennek a pénznek haszna válna, veszek belőle egy kocsit amibe munkába megyek vagy belerakom a házba, szóval rossz). Ezért szeretném, hogy ez a pénzgyűjtési folyamat felgyorsuljon és hátha hamarabb eltudom kezdeni. Meg volt már olyan is, hogy youtube videósnak gyűjtöttek gépre és lett neki (Molnár Kiki).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!