Szerintetek mennyi ma Magyarországon a valós átlagfizetés?amiket a médiában hallok, kicsit elrugaszkodottnak tünnek ..
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 15:18
11/29 anonim válasza:
"Nem figyeltél v rosszul értetted. Írd be a googlebs h bruttó átlagfizetés augusztus. Sztem a 300 és 400 határán lesz. De BRUTTÓ."
Szerintem inkább fingja nincs róla, hogy mit jelent. :D
14/29 anonim válasza:
Teljesen reis orszag szinten a ~250 eft netto atlag fizetes. Az a baj altalaban pont azok kozul nincsenek tisztaban sokan az atlag fogalmaval es szamitasaval, akik atlag alatt keresnek. Nem akarok parhuzamot vonni a fizetes, kepessegek es statisztikai modszertanok ismerete kozott, de aki megkerdojelezi az emlitett osszeg realitasat mint orszagos atlag, egyszeruen nem erti. Pedig alap muveltseg, altalanos iskolas matematika.
16/29 A kérdező kommentje:
köszi, félrehallottam, ennyi.
2020. szept. 7. 16:10
17/29 anonim válasza:
Tökmindegy mennyi az átlag. Semmitmondó adat.
18/29 anonim válasza:
Az átlagot felhúzzák a nagyon gazdagok, a mediánt érdemesebb nézni.
19/29 Koplárovics Béci válasza:
Csak az átlag fogalmának szemléltetése miatt: Mészáros Lőrinc vagyona 160 milliárd forinttal nőtt 2017-ben. Vegyük ezt most erősen lefelé tévedéssel a bruttó bérének. Az havi 13.333 milliárdot jelent. Nos, ha feltételezzük, hogy 2020 sem lesz rosszabb éve, és 161 000Ft a bruttó minimálbér, akkor 55 000db minimálbéres + Mészáros Lőrinc keresetének az átlaga kb 400 000Ft lesz.
20/29 anonim válasza:
19: basszus, ennyire ostoba nem lehet valaki! :-DDD
Szerinted ML bérként veszi fel a milliárdos jövedelmét???
Anyámborogass! :-D
Tényleg jobban tetted volna, ha csendben maradsz.
Vagy helyette megnézed, hogy mit tartalmaz az "átlagbér" statisztikai mérőszám.
Megsúgom: nem a vállalkozási- és osztalékjövedelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!