Samsung SDI cégnél Gödön munka?
Figyelt kérdés
Milyen a Samsungnál dolgozni irodai munkát végezve? Logisztikai terület érdekelne leginkább.
Milyen a vezetés, munkakultúra, túlóra?
A káros anyagokról is érdekelne a véleményetek, mennyire lehet veszélyes.
2020. aug. 29. 17:03
1/6 anonim válasza:
Ne is tervezz velük.
Már lassan 2 éve dolgozunk velük, de logisztikán/beszerzésen alig van olyan magyar aki 6-8 hónapnál tovább bírja.
Teljesen más munkamorál, mentalitás.
2/6 anonim válasza:
Még valaki? Rengetegen dolgoznak itt...
3/6 anonim válasza:
Én fél éve vagyok itt. Tetszik. Csak sok a proli
4/6 anonim válasza:
A vezetés ritka idióta. Főleg a magyar fél részéről. Néha olyan érzésem van, hogy a sok hülyét az utcáról ide vették fel főnöknek
5/6 anonim válasza:
#4: Nem a magyarokkal van a probléma, hanem, hogy a koreaiak teljesen ész nélkül rángatják össze-vissza az egész gyárat és a beszállítókat is.
6/6 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni a 4.-5. válaszadót. Először jónak nézett ki, aztán jött a nyomás a főnökre, onnna lejjebb: napi szinten változott vmi, uazt a melót csináltuk, mégis nehezítés-nehezítés-nehezítés felsőbb utasításra, ésszerűtlen hülyeségekkel. Idegbeteg főnökség, mert őket is zaklatják. A melós közeg meg tényleg proli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!