Ingatlanközvetítőket miért szólják le sokan? Azokat is, akik 2-3% közvetítői díjért dolgoznak?
Azért rossz az ingatlanosok megítélése mert nagyon sok köztük a semmirekellő, aki nem képes megfogalmazni egy hirdetést. Nem veszi a fáradtságot, hogy jó képeket (vagy egyáltalán saját képeket) készítsen. Sokuk gyakorlatilag tényleg semmit nem csinál, csak felrakja még1x a hirdetést a jutalékával növelve, majd a végén azt zsebre teszi. Nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen a környéknek, háznak, felkészüljön az adott lakásból/házból. Vagy legalább egy normális alaprajzot készítsen digitálisan. Ebből a fajta ingatlanosból sok van, mert az utóbbi években nagyon sokan belevágtak ebbe a szakmába, mert annyira pörgött a piac, hogy senki nem foglalkozott mennyire amatőrök/pofátlanok.
Tisztelet a kivételnek! Egy JÓ ingatlanos megéri a pénzét, ha a tulajnak nincs ideje a hirdetéssel/eladással foglalkozni és az ingatlanos valóban leveszi ezt a terhet a válláról. De ilyen kevés van.
Én tettem fel kérdést erről pár nappal ezelőtt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Nekem augusztustól fix fizetésem lesz, egyáltalán nem megerőltető munka és közben el kell végeznem az OKJ-t is, nagy multinacionális cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!