Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan nem gondolják, hogy az...

Sokan nem gondolják, hogy az "annyiért az ágyból nem kelek fel elszólásnak" van alapja?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon, sőt a való életben is, gyakran kritizálják azokat az embereket, akik kijelenti,hogy X összeg alatt az ágyból.

Én úgy gondolom,hogy önbecsülése, önbizalma legyen az embernek.Az önbizalom léte, jobb, mintha nem lenne.

Az én esetem is , bizonyos összeg alatt, nem tudok állást vállalni.

A lakáshitelem és az autóhitelem együtt, összesen 190 ezer forintot tesz ki havonta.Jelenlegi bérem, nettó 450 ezer.

Ha a hiteleket levonjuk, marad 260 ezer.Ennyi meg tényleg kell az élethez,plusz kicsit félretenni is.

Persze, nem lett volna muszáj új építésű lakást venni mélygarázzsal, meg új autót, de nekem ezek az igényeim.

Plusz ahhoz,hogy megszerezzem a végzettségemet, megtanuljak rendesen két idegen nyelven, az egy nagy idő, pénz energiabefektetés volt.A befektetés így megtérül úgy érzem.

Ha 50 éves panelbe költöztem volna, meg egy használt 15 éves Swifttel járnék, nem érezném,hogy megtérülnek a befektetéseim.

Szóval, én sem vállalnék munkát bizonyos összeg alatt.

2020. máj. 11. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt 99%-ban trollok írják ki provokációból.

Egyébként meg elmész egy munkahelyre, te verheted az asztalt hogy neked annyi kell a megélhetésedhez, ha nem akarnak annyit fizetni, akkor majd felvesznek mást.

2020. máj. 11. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Köszönjük a tippeket és az életvezetési tanácsokat Mr. Napi megmondóember.

Most biztos jobban érzed magad, hogy megmagyarázod magadnak a miérteket.

2020. máj. 11. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy X forintért a tollamat sem emelem fel...ez kb ugyanaz, amit te mondasz. Én nagyrészt egyet értek azokkal, amiket írtál. Én is így vagyok vele, hogy az, hogy évekig tanultam és aztán tapasztalatot szereztem a szakterületemen, annak igenis van egy minimum díja. Nekem sem szarér-hugyért dolgozik az autószerelő, az ügyvéd, stb. A munkám során értéket teremtek, annak igenis meg van az ára.
2020. máj. 11. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Jó nagy hülye, aki hitelre vesz új autót. De kedves egészségedre. Mi a kérdés?

A mostani fizetésemnél kevesebbért én se kelek ki az ágyból, szerintem ezzel mindenki így van, akinek biztos az állása.

2020. máj. 11. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten egyetértek de van egy olyan eset amikor az illetőnek muszáj valamit elvállalnia különben nem tud bizonyos dolgokat fizetni (albérlet, étel). Aztán utána meg olyan az önéletrajza, hogy jobhopperkedik 3 hónapokkal, nem túl szép...
2020. máj. 11. 19:16
 6/14 A kérdező kommentje:

"Jó nagy hülye, aki hitelre vesz új autót. De kedves egészségedre. Mi a kérdés?"

Miért is?

Egyedül csak Magyarországon hülyézik le, Nyugat-Európában, Észak-Amerikában teljesen elfogadott.

Sőt, arra fele többen lízingelnek.

Nekem új autó kellett, ami felszereltségben megfelel az igényeimnek.Honnan lenne ilyenre több millióm?

Volt pár millió önerőm,azt beleforgattam, a többi meg hitel.

2020. máj. 11. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

@19:18

Azért mert nyugaton kényelemből vesznek dolgokat hitelre, itthon meg azért mert ruppótlanok az emberek.

2020. máj. 11. 19:20
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert az autó csak és kizárólag viszi a pénzt. Akkor is, ha KPra veszed, havi átlag 60 ezerbe van. Venni egy pénznyelőt, amit még vagy 10 évig törlesztesz (máshogy nem jön ki az új lakás meg az autó részlete a 190ből), egyszerű ostobaság.
2020. máj. 11. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyenek az igényeid Mr. Autóhitel, akkor meg is kéne keresni a rávalót, nem gondolod? Mert 450 elég szegényes, mit ne mondjak.
2020. máj. 11. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

190es havi torlesztobol ha 18 milliót tudsz visszafizetni 10 év alatt már király vagy. 20 év alatt 40et se tudsz osszevakarni .

Egy normálisabb helyen 100 alatt nincs lakás, csak proli kornyeken, 10 körül egy Honda Civic ami nem egy csoda.

Hát ezek után vagy egész életedben fizetsz vagy valami nagyon alja helyen vettel egy lyukat és valami talicskaval jársz.

Udv, a 12. Kerületből hitelmentesen :)

2020. máj. 11. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!