Már bocs, de az elégedetlenkedés joga még a középkori jobbágyoknak is megvolt... ha már ez sincs.... ÉLNI MÉG SZABAD?????
2020. júl. 29. 09:22
42/51 anonim válasza:
Azt még szabad.
2020. júl. 29. 09:25
43/51 anonim válasza:
Szabad, csak elég idegesítő egy olyan embertől, aki meg se próbál tenni magáért. Ebben az esetben azt gondolná a kívülálló, hogy neki ez így megfelel, hiszen ha nem így lenne, akarna fejlődni. Akkor miért is nyíg?
2020. júl. 29. 09:26
44/51 A kérdező kommentje:
" aki meg se próbál tenni magáért. Ebben az esetben azt gondolná a kívülálló, hogy neki ez így megfelel, hiszen ha nem így lenne, akarna fejlődni"
Már bocs, de 2 diplomát tettem le saját zsebből levelezőn nulla támogatással abban a NAIV hitben hogy csak kellek majd valahova velük.
Hát naiv hit volt valóban.
nem tettem semmit? 2 diploma, az eleve meglevő 1 mellé, így már 3 van.
És hol vagyok? Ott, ahova 1 sima érettségi is sok lenne igazából...
2020. júl. 29. 09:32
45/51 anonim válasza:
Piacképes szó mond valamit?
2020. júl. 29. 09:49
46/51 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mennyit tanultál, mint ahogy a példád is mutatja. Sokkal inkább az, hogy amit tanultál, az piacképes-e, illetve megtalálod-e egy adott szakmában a lehetőséget arra, hogy többre vidd. Pl. egy tanárnak se kötelező állami suliban tanítani szaréhúgyé' ugye, vagy ha ott tanít, vállalhat korrepetálást stb. Csak hogy értsd, miről beszélek. De nem te vagy az egyetlen ilyen, van ismerősöm is, aki mérlegképes könyvelő, és állami cégnél szöszmötöl 8 év tapasztalattal valami 150-170 ezerért, nem tudom pontosan, és folyamatosan sír, hogy alulfizetik. Ha könyvelőként nem tud ennél többet kihozni magából, akkor erre mit lehet mondani?
2020. júl. 29. 10:47
47/51 anonim válasza:
Milyen diplomák?
2020. júl. 29. 12:28
48/51 Ami igaz az igaz válasza:
Istenem... De "okosak" a magyarok...
2020. júl. 29. 17:58
49/51 anonim válasza:
A közalkalmazotti bérek tényleg ilyenek, sőt ennél sokkal rosszabbak, és érdemes megnézni egy-egy kiírást, hogy miket kérnek hozzá. Nekem eszem ágában sem volt soha elvállalni ilyesmit. Vagy 10 éve jártam utoljára ilyen állásinterjún, és oda is csak kíváncsiságból mentem el, hogy ezt most komolyan gondolták-e. És komolyan gondolták, durva. A sarki boltos polcfeltöltéses melók überelték pénzben azt, amihez Phd fokozatot is kértek volna. Ajánlom mindenki figyelmébe a közalkalmazotti bértáblát.
2020. okt. 18. 04:35
50/51 anonim válasza:
"Milyen diplomák?" Az enyém pl mikrobiológus, 10 éve az egyik víruslaborba pályáztam a fővárosban, akkor a bolti eladók kerestek kb 120-at, nekem meg 100 alatti fizetést ajánlottak az állásinterjún. Ilyen ez a közalkalmazotti bértábla. Ez egy nagyon specifikus terület lett volna, volt is kedvem foglalkozni vele, de sajni nem aranykanállal a számban születtem, hogy megengedhessek magamnak ilyen munkahelyet, mint amilyen ez lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!