Mibe fektesek bele ?
Figyelt kérdés
f6 összeget2020. júl. 13. 20:50
11/97 anonim válasza:
Az F6 létező kategória az adóhivatalnál, valami alapítványból visszautalt, fel nem használt összeget jelent, akit érdekel nézzen utána pontosabban.
12/97 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy fektess a tudásodba, tanulj, olvass, tapasztalj.
Tanulj nemesfémekről és a cryto valutákról. Ezekkel nehéz mellé lőni! ;)
13/97 anonim válasza:
"és a cryto valutákról. Ezekkel nehéz mellé lőni! ;)"
Persze, nehéz mellélőni, pont annyira mint a ruletten.
14/97 anonim válasza:
Hosszútávon megéri hidd el nekem. Kellő tudással a birtokodban
15/97 anonim válasza:
A lottó is megéri hosszútávon, kellő tudás bitrtokában. 5 számot kell ismerni, és milliárdos leszel.
16/97 anonim válasza:
Persze, én elfogadom a véleményed. Te a lottót tartod jó befektetésnek...én az aranyat, meg a cryptot.
17/97 anonim válasza:
#16: Nem tudom ez miből jött le, én egyiket sem tartom jónak. Sőt, a kriptót még befektetésnek sem, az csak spekuláció. Egyébként au aranyat és a kriptót egy lapon említeni nem érdems. Pont a két ellentétes csücskén vannak a kockázat-lehetséges nyereség mezőnek.
18/97 anonim válasza:
Most látom, hogy ez egy lassan 1 éves kérdés. A kérdező lehet már 200x elitta azt a f6 összeget. Mi pedig értsünk egyet abban, hogy nem értünk egyet.
20/97 anonim válasza:
Fektess a sógorom parfumbizniszébe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!